Jörgen Jacob Business Unit Manager - NCore +32 475 60 42 27

Cloud development

Snel en eenvoudig - Flexibiliteit troef!

Moderne ontwikkeling betekent snelle ontwikkeling. Omdat de business continu evolueert, kan uw IT-afdeling niet achterblijven. IT blijft echter een complexe aangelegenheid. Kunt u over verschillende IT-omgevingen beschikken, dan speelt u snel in op IT-vraagstukken.
De cloud is een uitgelezen omgeving om applicaties te ontwikkelen en te testen.
Maar daarom hoeven uw applicaties nog niet per se in die cloud te draaien.
In de ontwikkelingsfase, echter, biedt de cloud een snelle, efficiënte en kostenefficiënte methode om sterke software te ontwikkelen.
Steeds meer bedrijven kiezen voor cloudontwikkeling. De voordelen zijn niet min: de opzetkost is kleiner, de time-to-market sneller, en de beschikbaarheid hoger. Bovendien kunt u rekenen op flexibele en schaalbare applicaties. 
Ordina helpt met een de migratie naar Windows Azure, volledig of voor bepaalde onderdelen van uw applicaties.

concept

Bij software in productie kunt u het aantal nodige servers meestal goed inschatten. In de ontwikkelingsfase is die berekening minder evident. U hebt development-, build- en testservers in verschillende versies nodig, en gebruikt die slechts wanneer nodig. Ontwikkeling in de cloud is op dat vlak een pak sneller en kosteneffectiever.

aanpak

Ordina combineert knowhow uit uiteenlopende disciplines om u te ondersteunen bij uw cloudontwikkeling. Basisvoorwaarden zijn de juiste architecturale set-up, skills rond cloud development, testingskills en DevOps. Een mix van technieken die we u graag onder de knie helpen te krijgen.

resultaat

Dankzij cloudontwikkeling krijgt u snelle, flexibele en kosteneffectieve servercapaciteit. U betaalt namelijk enkel voor wat u precies gebruikt. Daardoor dalen de kosten van uw ontwikkelingsfase – een snellere en goedkopere softwareontwikkeling is het logische gevolg.

Cloud development Contact Neem contact op met Jörgen Jacob