Jörgen Jacob Business Unit Manager - NCore +32 475 60 42 27

Devops

Resultaat zonder zorgen...

DevOps, een samentrekking van de woorden Development en Operations,  brengt development en operations dichter bij elkaar.
De muren tussen de verschillende IT-teams zijn definitief gesloopt. Dankzij de Devops-methodologie kunnen we vandaag veel sneller software releasen, met behulp van kortere ontwikkelcycli. En doordat er al sneller een Minimum Viable Product (MVP) werd vrijgegeven, is de uiteindelijke applicatie stabieler én meer op maat. 
Ordina helpt u om uw softwarebouw te optimaliseren met behulp van Devops.
Wij kunnen voor u Team Foundation Server van Windows beheren, waardoor uw developers vlot met de Devops-methodologie aan de slag kunnen.
Hebt u extra mankracht of expertise nodig, dan helpen onze consultants u om Devops te implementeren in uw ontwikkelmethode (technisch) én doorheen uw organisatie (samenwerkingscultuur). 
Ordina Microsoft-professionals hebben de DevOps/Agile aanpak in hun DNA. We zetten steeds volwaardige Agile/DevOps-teams op om klanten te bedienen. Vaak maken uw medewerkers deel uit van dit team. Een geoliede machine die u ontzorgt, omkadert én output garandeert!
 

Devops Contact Neem contact op met Jörgen Jacob