Jo Geeraerts Business Unit Manager UC&C +32 496 59 65 74
Jörgen Jacob Business Unit Manager - NCore +32 475 60 42 27

Expertise, Projecten en Beheer

Op maat én met kennis van zaken

Waarvoor kunt u bij ons terecht? Afhankelijk van uw behoeften bieden wij diensten of totaaloplossingen aan op basis van Microsoft technologie.
Experten - Via detachering brengen we de juiste Microsoft-professional(s) in uw organisatie. We kiezen de expert die naadloos aansluit bij uw vraag: een analist, developer, IT-architect, teamleader … Of we zorgen voor een volledig, goed op elkaar ingespeelde equipe van experts die een volledig traject of project van u overnemen.
End-to-end projecten - U heeft een specifiek probleem of bepaald idee. Ordina zorgt voor een oplossing van a tot z: we bouwen het idee uit, implementeren en beheren de applicatie nadien. 
Consultancy - U kampt met een uitdaging in uw bedrijf? Ordina werkt de juiste Microsoft-oplossing uit. We zorgen er vervolgens voor dat die oplossing integreert en mee-evolueert met uw bedrijf.
Uiteraard spelen we in op uw eisen. Maar we denken ook proactief mee: is oplossing X wel de ideale tool voor uw bedrijf? Wat is het meest kostenefficiënt systeem?

Value discovery

Ordina's Microsoft-team brengt uw vraag en behoeftes in kaart – hoe breed die ook gaan. We verdiepen ons in uw organisatie en brengen uw operationele processen in kaart. Merken we dat technologie slechts een deel van de oplossing is – bijvoorbeeld een traject om beter samen te werken – dan plannen we ook al workshops en opleidingen in.

Value delivery

Onze Microsoft consultants implementeren in deze fase – al dan niet samen met uw medewerkers – de gekozen oplossing. Indien nodig, leiden we uw medewerkers op en ondersteunen we u doorheen de opstart van de nieuwe oplossing.

Value assurance

Afhankelijk van uw eigen capaciteiten op het vlak van infrastructuur, kan Ordina uw applicatie(s) in beheer nemen. We zorgen er niet alleen voor dat uw oplossing blijft draaien, maar dat ze ook uw organisatie blijft weerspiegelen. Updates worden proactief uitgevoerd en u krijgt advies, verbetervoorstellen op basis van meetgegevens. 

Expertise, Projecten en Beheer Contact Neem contact op met Jo Geeraerts