Jo Geeraerts Business Unit Manager UC&C +32 496 59 65 74
Wonne Keysers Business Unit Manager JWorks +32 476 22 63 30

Modern Development

STATE-OF-THE-ART ONTWIKKELING MET CUTTING-EDGE TOOLS

Moderne applicaties moeten aan heel wat eisen voldoen. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop. Applicaties moeten beschikbaar zijn op elk toestel, de samenwerking bevorderen en gegevens binnen een context plaatsen. Ook snelheid speelt een steeds grotere rol, zowel op pc, web als mobiel.

Daarom staat Ordina in haar aanpak open voor nieuwe inzichten, continue samenwerking en grondige feedback. Zo garanderen we u softwareontwikkeling volgens de nieuwste technieken. Het resultaat is een wendbare applicatie, die u ook in de toekomst sterke meerwaarde biedt.

Concept

Om applicaties te ontwikkelen volgens de nieuwste inzichten, steunt Ordina op bewezen processen en tools. Projectplanning in Agile en tools voor application lifecycle management (ALM) zijn daar enkele van. Daarnaast doen we een beroep op backlog management, sprint planning, traceerbaarheid van requirements, testing en feedback, developer-tester-integratie en DevOps.

Aanpak

Alle Ordina-consultants kregen een intensieve training in de nodige processen en tools. Daarnaast kunt u rekenen op een aantal experts die u kunnen opleiden in continue feedback, kwaliteit en oplevering. We stellen voor u het juiste team samen met onder meer Scrum masters, experience designers, analisten, test leads en ALM-experts.

Resultaat

Een breed arsenaal aan tools staat in dienst van de context van de ontwikkeling. In een Microsoft-omgeving kiezen we voor Team Foundation Server. In een Java-omgeving opteren we voor een aangepaste configuratie. Afhankelijk van de situatie wijken we soms af van deze defaults. Om teams efficiënt in te zetten, ten slotte, gaat onze voorkeur resoluut uit naar het Scrum-raamwerk.

Modern Development Contact Neem contact op met Jo Geeraerts