Bart Van Mulders Business Unit Manager +32 474 89 17 06

Cognos

VAN RUWE DATA NAAR SLIMME BESLISSINGEN

Met IBM Cognos neemt u de datastromen in uw bedrijf efficiënt onder handen. Cognos verzamelt en sorteert de gegevens, u zet die om in onderbouwde beslissingen. Ordina helpt u op weg om uw organisatie om te vormen tot een slimme, doeltreffende omgeving.

Om Cognos te verankeren in uw bedrijf, combineren we twee sterktes. Cognos beheren we tot in de puntjes. Maar ook dataflows en datawarehouses kennen voor ons weinig geheimen. Precies daardoor kunnen we u snel en adequaat ondersteunen: zowel bij de keuze van de juiste Cognos-tools, als bij een flexibele implementatie, op maat van uw organisatie.

Concept

Cognos verzamelt en verwerkt grote hoeveelheden data uit allerlei informatiestromen. Op basis van overzichtelijk gepresenteerde gegevens maakt u de juiste keuzes op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Aanpak

Ordina start bij uw specifieke vragen en uitdagingen. In overleg met u bepalen we welke Cognos-tools het best aansluiten bij uw bedrijf. Daarna implementeren we de juiste oplossing(en) via het flexibele Agile-framework. Zo kunnen we uw oplossing tijdens het project nog bijsturen wanneer nodig.

Resultaat

Na de implementatie van Cognos hebt u de juiste tools om onderbouwde keuzes te maken. Van de ETL-tool Datastage tot verschillende rapporterings- en analysetools. Die laatste variëren van statistische rapportering tot intuïtieve dashboards.

Cognos Contact Neem contact op met Bart Van Mulders