Bart Van Mulders Business Unit Manager +32 474 89 17 06

SAP BusinessObjects

VAN DATA NAAR ONDERBOUWDE KEUZES

Grote hoeveelheden data bij de juiste mensen brengen: speciaal daarvoor werd SAP BusinessObjects ontwikkeld. Dit pakket aan uiteenlopende tools helpt u om onderbouwde beslissingen te nemen. Om de juiste BusinessObjects-tools in uw organisatie te implementeren, gaat Ordina prat op een grondige kennis van lokale markten.

Ook op het vlak van de onderliggende dataflows hebben we diepgaande expertise. Daar zorgt onze jarenlange ervaring met SAP Business Warehouse voor. We kunnen u intensief ondersteunen bij de keuze van de juiste tools en bij een flexibele implementatie, op maat van uw organisatie.

Download meer informatie

Concept

Met SAP BusinessObjects verwerkt u vlot grote hoeveelheden data uit verschillende bronnen. De glasheldere projectie van gegevens in verschillende overzichten maakt het uw medewerkers gemakkelijk. Dat laat u toe om onderbouwde beslissingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau te nemen.

Aanpak

SAP BusinessObjects bestaat uit verschillende tools. In nauw overleg en met oog op uw bedrijfsdoelstellingen helpen we u de gepaste tools te selecteren. Daarna implementeren we de oplossing(en). Via het flexibele Agile-framework, zodat we uw oplossing tijdens het project nog kunnen bijsturen wanneer nodig.

Resultaat

Na de implementatie hebt u de juiste tools voor uw uitdagingen. Van een ETL-tool tot verschillende rapporteringstools. Die laatste variëren van statistische rapportering tot intuïtieve dashboards. Daarnaast draait SAP BusinessObjects ook op onder meer SAP HANA.

SAP BusinessObjects Contact Neem contact op met Bart Van Mulders