Hilde Heylen Sales Manager +32 496 23 53 02

SAP ERP

Ordina, uw uitgelezen implementatiepartner

SAP is en blijft marktleider in ERP-oplossingen. Een succesvol SAP ERP-project kan de productiekosten doen dalen, productietijd verkorten, klantenservice verbeteren, voorraden verlagen, ...   Hiertoe dient het ERP pakket eerst succesvol geïmplementeerd te worden. Het implementeren van een ERP is een moeilijk project omdat ERP-pakketten zo omvangrijk zijn. Daarenboven brengt het invoeren van de oplossing vaak grote veranderingen van de bedrijfsprocessen met zich mee. Een aspect dat niet mag onderschat worden. 
Ordina's SAP consultants kennen de SAP oplossingen door en door. SAP Financials, SAP Logistics, SAP Production, SAP BI, SAP Netweaver, SAP HANA, ...  Ordina's SAP team kent de mogelijkheden én de limieten.  
Dankzij de vele klantenreferenties in verschillende sectoren begrijpen we uw business en zijn we vertrouwd met vaktermen, gebruiken en gewoonten.
Ordina is meervoudig SAP Service Partner en Value Added Reseller. De experts die we voor u inschakelen, hebben minstens vijf jaar ervaring. Van dit SAP-leiderschap plukt u de vruchten.

SAP ERP Contact Neem contact op met Hilde Heylen