Jo Geeraerts Business Unit Manager UC&C +32 496 59 65 74

SharePoint

ZAKELIJK SAMENWERKEN 2.0

Het Nieuwe Werken ligt aan de grondslag van SharePoint. Als platform voor zakelijke samenwerking, biedt SharePoint u tal van functionaliteiten. Heel wat tools om informatie op te sporen, te bewerken en te delen, helpen uw medewerkers om sneller en beter samen te werken.

Teamsites, het bredere extranet of internet: Ordina implementeert SharePoint op basis van uw vereisten. U kunt SharePoint centraal of in de cloud beheren. In het laatste geval profiteert u van het gebruiksgemak van Office 365. Zo werkt u met e-mail, chat en Office waar en wanneer u wilt.

Concept

In Het Nieuwe Werken heeft een job niet per se een vaste plaats of tijdstip nodig. Met SharePoint speelt u daar handig op in. Een internetverbinding volstaat om aan de slag te gaan. Werknemers worden zo flexibeler, maar krijgen tegelijk meer vrijheid.

Aanpak

Om SharePoint binnen te loodsen in uw organisatie, ontleden we eerst uw precieze vereisten. Twee werkwijzen zijn mogelijk. Via de blueprint-benadering zetten we uw business centraal. Hierop stemmen we SharePoint haarfijn af. De governance-methode vertrekt vanaf een minimale SharePoint-implementatie. Deze aanpak vormt dan de basis voor de verdere ontwikkeling.

Resultaat

Met SharePoint speelt u slim in op de uitdagingen van morgen. U kunt altijd en overal informatie makkelijk raadplegen, bewerken en delen. Een boost voor de productiviteit van uw medewerkers. Tegelijk dringt u uw beheerskosten terug. Bovendien verkleint de nood aan kantoorruimte en hoeven uw medewerkers zich minder te verplaatsen.

SharePoint Contact Neem contact op met Jo Geeraerts