Jo Geeraerts Business Unit Manager UC&C +32 496 59 65 74

ADAM

FLEXIBEL EN SLIM MEDIA EN MARKETING BEHEREN

Met het ADAM-platform voor media workflow en marketingsoftware beheert, produceert en verspreidt u optimaal uw digitale content. Met ADAM slaat u drie vliegen in één klap. Als Digital Asset Management-tool (DAM) beheert ADAM digitale content als geen ander. Als Marketing Execution Platform (MEP) zet ADAM uw campagnes, workflows en publicaties op. En als Product Information Management-platform (PIM) slaat het de brug tussen product management en marketing.

De ADAM-software is bovendien uiterst geschikt om meerdere talen te integreren. Ordina implementeert ADAM met aandacht voor uw specifieke doelstellingen en een nauwkeurige integratie.

Concept

Openheid en flexibiliteit zijn ADAM’s grootste troeven. Daardoor kunt u de software erg breed inzetten in uw organisatie. De content van websites in uiteenlopende talen aanleveren? De integratie met uw ERP-systeem? Linken naar onderhoudsinstructies? Met ADAM ondersteunt u uw digitale content optimaal.

Aanpak

De implementatie van ADAM in uw organisatie vraagt een goede voorbereiding. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie kiest Ordina voor de blueprint-methode of de governance-methode. Met de blueprint-aanpak plaatsen we uw business centraal, bij de governance-methode starten we met een basisimplementatie en bouwen we daar op voort.

Resultaat

De kracht van ADAM schuilt in de uitgebreide integratiemogelijkheden. Na de implementatie stemmen we ADAM volledig af op uw vereisten en bouwen we sterke interfaces die ook in een veranderend IT-landschap actueel blijven. Het traject sluiten we af met doorgedreven end-to-end-testing, zodat ADAM gegarandeerd voldoet aan uw noden en verwachtingen.

ADAM Contact Neem contact op met Jo Geeraerts