Marc Cleiren Practice Manager Unified Communications & Collaboration +32 476 47 41 56

Skype for Business

BETER, SNELLER EN PRETTIGER SAMENWERKEN

Evoluties als Het Nieuwe Werken, big data en cloudoplossingen zorgen voor een verschuiving in ons professionele leven. Meer bereikbaar zijn, makkelijker documenten delen en plaats- en tijdonafhankelijk werken worden de normaalste zaak van de wereld. Uitdagingen die vragen om nieuwe – en betere – manieren van samenwerken en communiceren.

Met het pakket Lync in the box neemt u die stap naar slimmere werkmethodes. Via Microsoft Skype for Business zorgt Ordina ervoor dat u sneller, makkelijker en aangenamer werkt met uw klanten, medewerkers en leveranciers.

Concept

Microsoft Skype for Business laat gebruikers toe om slimmer, sneller en productiever samen te werken. E-mail, vaste of mobiele telefonie, instant messaging en audio- of videomeetings: met het pakket Lync in the box schakelen uw medewerkers vlot tussen tal van communicatiekanalen. Lync zorgt voor elk apparaat voor dezelfde gebruiksbeleving, onafhankelijk van uw locatie.

Aanpak

Bij de implementatie van Skype for Business in uw organisatie stellen we onze ‘samen slimmer werken’-methode voorop. Hierbij stemmen we mensen, organisatie en technologie haarfijn op elkaar af. We leren u niet alleen hoe u omspringt met Skype for Business, maar ook hoe u er uw dienstverlening mee versterkt.

Resultaat

Met Skype for Business werkt u vlotter en sneller samen met uw klanten, medewerkers en leveranciers. Bovendien verloopt uw communicatie ook persoonlijker en aangenamer. De resultaten zijn legio: u kunt sneller reageren, de productiviteit en motivatie van uw medewerkers stijgen en uw kosten verminderen. 

Daarnaast stoomt u uw organisatie klaar voor de toekomst. U zet de deur open voor Het Nieuwe Werken. Uw medewerkers hoeven niet per se op kantoor te zijn om toch in een optimale dienstverlening te kunnen voorzien. Kortom: met Skype for Business bent u helemaal klaar voor communications enabled business processing.

Skype for Business Contact Neem contact op met Marc Cleiren