Marc Cleiren Practice Manager Unified Communications & Collaboration +32 476 47 41 56

Skype for Business Support

Slechts één adres...

Ordina Belgium is gecertificeerde ondersteuningspartner voor Skype for Business. Als PSLP Voice Partner kunnen we u volledig ondersteunen bij uw Skype for Business-implementaties.
Ons dedicated UC&C-competence center biedt end-to-end oplossingen. Dankzij onze diepgaande expertise en de vele referenties begrijpen wij als geen ander   de noden van uw bedrijf. Zowel wat betreft hardware als software.
Meer dan 10 van onze Microsoft Skype for Business consultants zijn gecertificeerd om diepgaande support te leveren.
Door ons Microsoft PSLP partnership level kunnen wij, indien nodig, makkelijk beroep doen op de Microsoft Premier Support Escalation Engineers.
Als u een partner zoekt voor uw Microsoft Skype/ Enterprise Voice deployment bent u aan het juiste adres!

 

concept

Microsoft Skype for Business, combineert verschillende communicatietoepassingen zoals telefonie, mail, chat, documenten delen en videoconferencing tot één communicatieoplossing. Voorheen viel het support voor Skype for Business binnen het Premier Support Programma van Microsoft.
Microsoft besteedt het Premier Support op Enterprise Voice uit aan UC Gold partners die hiervoor aanvullend door Microsoft zijn opgeleid en gecertificeerd. 

aanpak

Ordina is Skype for Business-partner van het eerste uur.  Ordina is door Microsoft erkend als partner/aanbieder van het Premier Support for Skype for Business-Voice-programma.
Het is cruciaal alle service vanuit één partij te laten komen, om zo een snelle oplossing te garanderen.
Het is gebruikelijk hardware als gateways of devices in te zetten bij Skype for Business. Daarom wordt de support ook uitbesteed aan een partner als Ordina, die een volledige ondersteuning biedt.

resultaat

Bedrijven die het nieuwe werken invoerden in hun organisatie  en hiervoor gebruik maken van Microsoft communicatietechnieken die flexibel werken mogelijk maken, eisen een hogere mate van support en garantie op de up-time en continuïteit. Gegeven de bedrijfskritische aard van de toepassing maken ze graag gebruik van het Premier Support Programma voor Skype for Business Voice. Bij Ordina bent u aan het juiste adres.

Skype for Business Support Contact Neem contact op met Marc Cleiren