Laurent Van Hoorebeke Infrastructure Architect +32 476 68 93 48

Security- Identity and Access Management

Dell One Identity Manager

Het lezen en bewerken van bedrijfsinformatie via laptop, smartphone en de tablet is tegenwoordig gemeengoed. Maar zijn uw bedrijfsgegevens wel overal en altijd op een veilige manier te benaderen? Bestaat er niet het risico op verlies van informatie? En heeft u de kosten van beheer wel onder controle? Wanneer deze vragen u bezighouden, dan heeft het Ordina Infrastructuur-team een oplossing voor u.
Als Dell Premier Partner hebben we experts in de Dell One Identity Manager oplossing.
Hiermee krijgen  de juiste personen toegang tot de juiste data en applicaties. U loopt minder risico, u geeft gebruikers alleen de toegang die ze nodig hebben. De oplossing maakt het management van meerdere functies mogelijk door elke functie van een gebruiker aan één identiteit te koppelen. Hierdoor verbetert de tevredenheid van uw gebruikers en vermindert de werklast voor uw IT-afdeling.

Aarzel niet ons te contacteren voor een gesprek. Wat zijn uw mogelijkheden om de toegang tot data en apps efficiënter te maken? Hoe kan u voor een complexe gebruikersgroep, waar gebruikers meerdere functies hebben, het complexe identiteit- en toegangsmanagementproces vereenvoudigen? Wij denken graag mee, op maat van uw bedrijfsbehoeften!

Security- Identity and Access Management Contact Neem contact op met Laurent Van Hoorebeke