Luc Lemaire Senior BI Architect +3215295858

Microsoft Excel Features

Microsoft Power Query Preview voor Excel is een Excel-invoegtoepassing waarmee de selfservice Business Intelligence-ervaring in Excel kan worden verbeterd door het detecteren en benaderen van gegevens en het samenwerken aan gegevens te vereenvoudigen.
Power Pivot is een Excel 2013-invoegtoepassing waarmee u krachtige gegevensanalyses kunt uitvoeren en geavanceerde gegevensmodellen kunt maken.
In Power Pivot kunt u grote hoeveelheden gegevens uit diverse bronnen verzamelen, snel gegevensanalyses uitvoeren en eenvoudig inzichten delen. In zowel Excel als Power Pivot kunt u een gegevensmodel, een verzameling tabellen met relaties, maken. Het gegevensmodel dat u in een werkmap in Excel ziet, is hetzelfde gegevensmodel dat u in het Power Pivot-venster ziet. Alle gegevens die u in Excel importeert, zijn beschikbaar in Power Pivot en omgekeerd.
Power View is een interactieve oplossing voor het verkennen, visualiseren en presenteren van gegevens die intuïtieve ad-hoc rapporten mogelijk maakt
Microsoft Power Map voor Excel 2013 is een Power BI tool waarmee u geografische gegevens visualiseert op kaart (Bing Maps) in Excel 2013.
Hierdoor krijgt u een kijk op de geografische spreiding van uw data. Dit kan een nieuwe manier zijn om inzichten te halen uit uw CRM gegevens.
Aarzel  niet om ons te contacteren indien u hiermee snel aan de slag wenst te gaan.

Microsoft Excel Features Contact Neem contact op met Luc Lemaire