Bart Van Mulders Business Unit Manager +32 474 89 17 06

Microsoft BI Quickstart

Ontdek de troeven
van een Microsoft BI-platform

Verhoog de efficiëntie van uw organisatie met het Business Intelligence-platform van Microsoft. Dankzij de integratie van o.a. Office en Sharepoint, halen uw medewerkers meer uit hun vertrouwde tools. Tegelijk laat MS BI toe om de onderliggende gegevens en oplossingen adequaat te monitoren.

Met de QuickStart van Ordina maakt u op vijf dagen tijd kennis met de ruime mogelijkheden van het MS BI-platform. We bouwen hiervoor een realistisch prototype op basis van uw eigen gegevens.

Concept

Ordina’s MS BI QuickStart leert uw kerngebruikers hoe te ontsnappen aan informatiesilo’s, onjuiste gegevens en eindeloze variaties in Excelformules. Uw medewerkers raken vertrouwd met de nieuwste features – zoals PowerPivot en PowerView – en ontdekken hoe ze die informatie vlot kunnen delen.

Aanpak

De MS BI QuickStart bestaat uit een vijfdaagse training op basis van de nieuwste versies van SharePoint, SQL Server en Office. Op basis van uw eigen bedrijfsgegevens gaat Ordina samen met u aan de slag. We bouwen een prototype op maat van uw businessvereisten. Nadien zorgen we voor een uitgebreide, gezamenlijke evaluatie van het project.

RESULTAAT

Tijdens de MS BI QuickStart leren we uw specifieke omgeving door en door kennen. Dat laat ons toe u op opportuniteiten, valkuilen en voordelen te wijzen. Aan de hand van onze aanbevelingen dringt u de invoeringstijd van een Business Intelligenceproject in uw organisatie drastisch terug. U houdt bovendien de kost van uw project onder controle en profiteert van de bewezen ervaring van onze professionele consultants. 

Microsoft BI Quickstart Contact Neem contact op met Bart Van Mulders