Jo Geeraerts Business Unit Manager UC&C +32 496 59 65 74

Project Portfolio Management

HELDERE, GECONTROLEERDE
EN KWALITATIEVE PROJECTEN

Met Microsoft Project en Microsoft Project Server stroomlijnt u uw project portfolio management (PPM) en uw dagelijkse taken. Zo beheren uw teamleden en projectmedewerkers efficiënt projecten, bepalen ze snel hun prioriteiten (binnen en doorheen projecten) en leveren ze de kwaliteit die u verwacht.

De Ordina-experts verdienen al jarenlang hun sporen in het PPM-platform. Als Microsoft PPM Partner verzamelen we bovendien complementaire expertise: project en change management, SharePoint en SQL Server.

Concept

Project portfolio management (PPM) ondersteunt projectmanagers en andere -medewerkers om nieuwe en bestaande projecten te analyseren en te beheren. Ordina helpt u op weg met Microsoft Project, zodat u uw projecten succesvol oplevert. Binnen de operationele en financiële doelstellingen, en in lijn met alle mogelijke externe factoren.

Aanpak

Ordina gaat gefaseerd en planmatig te werk. Eerst lijnen we zorgvuldig uw businesscase en requirements af. Vervolgens configureren we de PPM-tools en verwerken we feedback uit een pilootproject. Pas daarna integreren we de oplossing met uw andere back-endsystemen. In de laatste fase richten we ons op uw portfolio management. Doorheen het hele proces besteden we continu aandacht aan opleiding en change management.

Resultaat

Betere projecten opleveren, slimmer en beter samenwerken doorheen projecten, de productiviteit boosten … De voordelen van doorgedreven PPM zijn legio. Omdat MS Project gebaseerd is op SharePoint, volstaat een internetverbinding om aan de slag te gaan. Dankzij SQL Server biedt de tool u bovendien krachtige rapporteringen. Die laten u toe om nauwgezet te monitoren en zo uw projectbeheer continu bij te slijpen.

Project Portfolio Management Contact Neem contact op met Jo Geeraerts