Bart Van Mulders Business Unit Manager +32 474 89 17 06

SQL Server

Performantie en betrouwbarheid
voor uw SQL Server

Het cloud-ready informatieplatform Microsoft SQL Server laat u toe om dataoplossingen te bouwen via gegevens uit verschillende subcomponenten (brokering, replication, reporting, analysis, notification, integration). Een krachtig en flexibel platform brengt echter een zekere complexiteit met zich mee en vergt dus doorgedreven specialisatie.

Ordina ontwikkelde als fullserviceprovider een grote expertise op in SQL Server-consulting. We behaalden als eerste in België de Gold Partnershipstatus voor SQL Server 2012. Onze consultants staan u ter plaatse of vanop afstand bij voor performance tuning, health checks, capacity planning/architecture, upgrades en installaties. 

Concept

SQL Server is al lang niet meer het kleine broertje onder de databasemanagementsystemen. Zowel op het vlak van prestaties, schaalbaarheid als beschikbaarheid scoort SQL Server uitmuntend.


SQL Server gaat met een uitzonderlijke breed gamma aan selfservice BI-tools (Out-Of-The-Box) een stuk verder dan de concurrenten. Het platform is flexibel te implementeren (on-premise, private en public cloud) en voorziet native integratie met SharePoint en Office.

Aanpak

De aanpak van Ordina, bij de implementatie of ondersteuning van SQL Server, is pragmatisch. Na elke stap leveren we een document op waarin u meer leest over eventuele obstakels, oplossingen ervoor en manieren om die te vermijden. We onderbouwen onze bevindingen en verwoorden ze in duidelijke taal, zodat ook niet-technici begrijpen wat van hen verwacht wordt.

Resultaat

SQL Server is in veel gevallen de motor van uw IT-organisatie. Ordina stelt zijn specialisatie graag tot uw beschikking. Samen met u zorgen we voor een correcte implementatie van SQL Server. Ook nadat u uw systeem in gebruik hebt genomen, blijven wij u bijstaan met professioneel advies en support. 

SQL Server Contact Neem contact op met Bart Van Mulders