Peter Wuytack Business Development Manager Infrastructure +32 475 45 32 40

Windows Azure

Migreer zonder verrassingen
uw applicaties naar de cloud

Koudwatervrees weerhoudt veel bedrijven ervan om vol voor cloud computing te kiezen. Ze laten hierbij een uitgelezen kans liggen om hun total cost of ownership te drukken. Ook schaalbaarheid en een grotere beschikbaarheid zijn belangrijke voordelen van cloud computing.

Windows Azure van Microsoft is de ideale oplossing voor bedrijven die mee op de cloud-trein willen springen. Ordina staat u graag bij in de implementatie van dit pakket. Onze gestandaardiseerde Windows Azure-migratieaanpak garandeert een vlotte overgang en integreert uw applicaties naadloos in de cloud van Windows Azure.

Concept

Met de Windows Azure-migratieoplossing van Ordina kunt u rekenen op flexibele en schaalbare applicaties. U beschikt snel over de nodige infrastructuur en speelt slim in op pieken in de belasting van uw applicaties.

Aanpak

Aan de hand van specifieke tools en checklists voeren we een quickscan van uw onderneming uit. Deze analyse toont wat Windows Azure voor uw bedrijf kan betekenen.


Ordina ontwikkelde software en tools voor de migratie en het beheer van uw systeem. Tijdens een proof of concept testen we uitgebreid uw businesscase en de technische haalbaarheid ervan.  

Resultaat

Na enkele dagen weet u met zekerheid of uw applicaties geschikt zijn voor Windows Azure. U krijgt een glashelder overzicht van de risico’s en voordelen van een migratie.


De doorlooptijd van uw migratietraject hangt af van uw applicatie(s). Ordina zorgt met een professionele aanpak voor een uitstekend resultaat in de cloud, in de best mogelijk tijdsspanne.

Windows Azure Contact Neem contact op met Peter Wuytack