Wonne Keysers Business Unit Manager JWorks +32 476 22 63 30

Oracle Database Health Scan

Haal meer
uit uw database

De performantie en de beschikbaarheid van uw Oracle-database en onderliggende infrastructuur hebben een directe weerslag op uw organisatie. U doet er dan ook alles aan om die optimaal te laten presteren.

Bent u echter onvoldoende vertrouwd met Oracle? Of heeft u een vermoeden dat het beter kan? Met de Oracle Database Health Scan beschikt u over een stevige vertrekbasis om uw database te stroomlijnen.

Op basis van een grondige analyse bezorgen we u een gedetailleerd rapport. Gericht advies, concrete verbeterpunten en praktische oplossingen zorgen ervoor dat u meer haalt uit uw Oracle Database.

Concept

De Oracle Database Health Scan maakt aan de hand van een grafische visualisering en concrete technische data de vertaalslag tussen technologie en gebruikers. Zo dicht u op efficiënte wijze de kloof tussen IT en business.


Bovendien kunt u rekenen op de ervaring en knowhow van onze Oracle-experts. Ze bouwden een ruime expertise op tijdens tal van projecten in uiteenlopende bedrijfsomgevingen. 

Aanpak

Tijdens een Database Health Scan neemt Ordina uw database onder de loep. In een inleidend gesprek identificeren we samen met u de essentiële omgevingsvariabelen en relevante technische data.


Een database-expert voert vervolgens een uitgebreide analyse uit. Hij maakt hierbij gebruik van onze unieke, in-house ontwikkelde tools. Tot slot bespreekt Ordina samen met u in detail het resultaat van de Database Health Scan.

Resultaat

De Health Radar geeft u een globaal statusoverzicht. Voor elk verbeterpunt leggen we het belang en de gevolgen ervan uit. U krijgt technisch advies en inzicht in de gerelateerde technische data.


Uw Database Health Scan bevat aanbevelingen en advies voor op korte en lange termijn. Dit rapport vormt de basis voor een verdere optimalisatie en een betere kostenefficiëntie van uw databaseomgeving.

Oracle Database Health Scan Contact Neem contact op met Wonne Keysers