Wonne Keysers Business Unit Manager JWorks +32 476 22 63 30

Oracle Performance Tuning

Finetuning voor
uw Oracle-omgeving

Ervaart u performanceproblemen in uw Oracle-omgeving? Zijn de oorzaken hiervan u niet onmiddellijk duidelijk? Bent u niet zeker of vertragingen te wijten zijn aan uw infrastructuur, database, ontwikkelingsomgeving of een combinatie? Hebben toenemende datastromen een nefast effect op de prestaties van uw omgeving?

Met zijn unieke Performance Tuning inventariseert Ordina uw huidige Oracle-omgeving. We verzamelen de data en analyseren de oorzaken van eventuele vertragingen. Op basis hiervan stellen we concrete verbeterpunten voor en staan we u bij in de implementatie.

Concept

Vanuit hun jarenlange ervaring met Oracle ontwikkelden de experts van Ordina een standaardmethodiek. Samen met u pakken we eventuele problemen aan en bieden we u toekomstgerichte oplossingen.


Die methodiek vormt bovendien de perfecte aanvulling op onze Database Health Scan. Deze in-house ontwikkelde service geeft u snel een objectief overzicht van uw huidige situatie en toont de voordelen van specifieke verbeteracties.

Aanpak

Tijdens een uitgebreide inventarisatie gaat Ordina na welke applicaties te traag werken en welke processen te veel tijd kosten. In overleg met u zoeken we uit wanneer deze euvels zich voordoen en welke gebruikers hier last van ondervinden.


Aan de hand van een gerichte data-inzameling bepalen onze experts wat uw database tijdens een bepaald interval precies verwerkt. Ordina ontwikkelde hiervoor uiterst betrouwbare scripts.


Zodra duidelijk is welke processen voor vertragingen zorgen, gaat Ordina op zoek naar onderliggende oorzaken. Tot slot stellen we u specifieke verbeterpunten voor en staan we u bij in de uitvoering van die maatregelen.

Resultaat

De Oracle Performance Tuning van Ordina geeft u een klare kijk op uw Oracle-omgeving.


De performantie van uw systeem beïnvloedt in belangrijke mate hoe gebruikers hun werk percipiëren. Door uw omgeving op punt te stellen, zorgt u niet alleen voor tevreden gebruikers, maar haalt u ook het maximale rendement uit uw Oracle-investering. 

Oracle Performance Tuning Contact Neem contact op met Wonne Keysers