Bart Van Mulders Business Unit Manager +32 474 89 17 06

SAP Business Objects

Ordina VisionWorks, uw BI partner bij uitstek!

U kan het zich niet meer veroorloven van enkel te kijken naar wat er gisteren en in het verleden heeft plaats gevonden. U moet ook kunnen analyseren wat er komen zal en de vinger aan de polshouden van de huidige situatie. Het spreekt dus voor zich dat niet elke soort rapportering kan gebeuren met dezelfde tool en technologie. Het Ordina VisionsWorks team is opgebouwd uit tal van experten die u kunnen begeleiden bij het kiezen van de correcte / beste tool en technologie voor de rapportering die u nodig heeft. En deze op de meest optimale manier te gaan realiseren.
SAP BusinessObjects is een krachtige BI-software. Met dit productgamma kunnen organisaties meer inzicht verkrijgen in hun bedrijfsprocessen en daarmee hun besluitvorming en bedrijfsprestaties verbeteren.
Ordina VisionWorks is consultancy partner van SAP BusinessObjects en biedt expertise in de volledige productlijn, waaronder: BO Enterprise - WebIntelligence - Crystal Reports - Data Services (Integrator, ETL) - Dashboard Manager - Performance Manager - BI Dashboards (voorheen Xcelsius) - Explorer - Lumira (voorheen Visual Intelligence)
Contacteer ons voor meer informatie over deze producten. Wij hielpen immers reeds vele bedrijven bij het end-to-end toepassen en implementeren van SAP BusinessObjects-software.

SAP Business Objects Contact Neem contact op met Bart Van Mulders