Owen Sisk Business Unit Manager Testing +32 475 98 41 25

SAP Testing

BEST PRACTICES KIT VOOR SAP

Om uw SAP-oplossing te testen, zou u in de praktijk kunnen kiezen tussen een SAP-expert of een testexpert. Bij Ordina gaan we er prat op dat we u de best mogelijke testing bieden. Daarom combineren we de sterktes van beide expertises tot één geïntegreerde aanpak.

Ervaren testers bundelen de krachten met SAP-experts. Hun opgebouwde ervaringen, omgezet naar best practices, vindt u terug in de SAP Testing Kit. Zo geniet u in het SAP-testproces de meest optimale tools, technieken en kennis van beide benaderingen.

Concept

De SAP Testing Kit combineert zes expertises: testmanagement, testexpertise, SAP-expertise, tools (SAP en testing) en continuous improvement. De balans in die mix is haarfijn afgesteld. Ordina is geen SAP-expert met wat testervaring, en evenmin een testexpert met wat SAP-kennis. We combineren de expertise en best practices van beide werelden.

Aanpak

Uw processen, systemen en organisatie liggen aan de basis van onze aanpak. We werken dus intensief samen in uw omgeving. We doen overigens veel meer dan enkel de testfase van SAP-ontwikkeling voor onze rekening nemen. Onze testingexpertise staat immers ook open voor uw bestaande SAP-oplossing.

Resultaat

De SAP Testing Kit is erg flexibel samengesteld. Op basis van uw uitdaging stellen we het Ordina SAP Testing-team samen met de juiste specialisten. Zo garanderen we u het best mogelijke resultaat, voor zowel nieuwe SAP-implementaties als voor bestaande oplossingen.

SAP Testing Contact Neem contact op met Owen Sisk