Tom Francis Business Unit Manager +32 473 27 30 57

Data Science as a Service

Maak van data je strategie!

U beschikt over waardevolle data maar u benut deze data niet optimaal? U  wil inzetten op betere data-analyses?
Deze projecten raken niet echt opgestart omwille van een gebrek aan expertise?
Met "Data Science as a Service" biedt Ordina u een eenvoudige, betaalbare oplossing! Door middel van geavanceerde data science technieken gaan we samen met u op zoek naar interessante gegevens die u kunnen helpen uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken. We bestuderen uw databronnen en lezen patronen in uw data. We doen kennis op die toelaat voorspellingen te maken voor de toekomst. Deze voorspellingen maken dat u gefundeerde beslissingen neemt in uw bedrijfsvoering.Data Science (& Big Data) zijn geen revolutie maar een evolutie.    

Download meer informatie

concept

Data Science is het bestuderen van databronnen en hun betekenis met als doel patronen te onderkennen die toelaten voorspellingen over de toekomst te doen. Data Science ( & Big Data) zijn geen revolutie meer maar een evolutie. Technieken uit verschillende domeinen (Data Warehousing, data kwaliteit, HPC, statistiek, visualisatie, machine learning, data mining, ....) samen zodat u uw data optimaal kan benutten.

aanpak

Ordina VisionWorks begeleidt u van A tot Z. Van het identificeren van mogelijke business cases tot de implementatie en opvolging van uw Data Science - project.
U kan eenvoudig en tegen een beperkte kost starten met een "Value Discovery"-project. Hier werken we samen met u een eerste "werkend" model uit waaruit de toegevoegde waarde voor uw business blijkt. Wij voorzien de nodige infrastructuur en expertise voor uw Data Science-schoolvoorbeeld.

resultaat

Data Science toepassingen helpen u effectief gebruik maken van uw bestaande informatie om uw bedrijf optimaal te runnen. U past business processen aan op basis van kennis, niet op uw buikgevoel. U neemt de juiste beslissingen voor de toekomst van uw organisatie in domeinen als klantensegmentatie, cross & upsell, productie- personeels & liquiditeits forecasting en planning enz.
Met de Ordina VisionWorks aanpak ontdekt u hoe u van data uw strategie maakt!

Data Science as a Service Contact Neem contact op met Tom Francis