Jo Geeraerts Business Unit Manager UC&C +32 496 59 65 74

Business -to- Employee

Uw medewerker centraal

B2E staat voor business-to-werknemer. Een aanpak waarbij de bedrijfsvoering focust op de werknemer.
In brede zin omvat B2E alles wat bedrijven doen om goed gekwalificeerd personeel aan te trekken en te behouden in een concurrerende markt. Denk aan wervingscampagnes, opleidingsmogelijkheden, tools, flexibele werktijden & verloning en employee empowerment.

Cijfers leren dat mensen niet tevreden zijn op het werk. We werken nog steeds op dezelfde manier als we dat vroeger deden, terwijl tijden sneller dan ooit veranderen. Geëngageerde, gezonde en productieve medewerkers zijn meer dan ooit cruciaal.
Hoe kunnen organisaties hun processen zo inrichten dat hun medewerkers beter samenwerken, meer betrokken worden en optimaal inzetbaar zijn?

Dit is het domein van business-to-employee (B2E) – een territorium dat zich uitstekend leent voor digitale toepassingen en waar Ordina een aantal concrete proposities voor uitwerkte.

 

Business -to- Employee Contact Neem contact op met Jo Geeraerts
Visie_1893x525

Visie

Onderzoeken toonden aan dat “betrokken medewerkers” voor een organisatie concrete voordelen opleveren:

  • Betrokken medewerkers zijn productiever en werken een stuk efficiënter
  • De klanttevredenheid van organisaties met betrokken medewerkers is hoger
  • Organisaties met betrokken medewerkers maken meer omzetgroei en winst
  • Betrokken medewerkers zijn creatiever en zorgen voor ideeën en innovatie op het werk
  • Een betrokken organisatie betekent een gezonde organisatie: minder zieken en/of ongelukken

Wij geloven dat in de digitale transformatie mooie kansen liggen voor organisaties en medewerkers.
Oplossingen die maken dat mensen tevreden, gemotiveerd en betrokken met hun professionele taken bezig zijn.
Door de juiste infrastructuur en de juiste cultuur toon je vertrouwen en ziet elke werknemer de waarde die hij/zij toevoegt.
En dat is waar het in tijden van stress en burn/bore-out om gaat.

 

experience clockwork

Employee Experience

Medewerkersbetrokkenheid is in geen tijd uitgegroeid tot een belangrijke economische maatstaf. Tevreden medewerkers zijn immers productiever, versterken de verkoop en dragen zo bij tot meer winst. Bovendien blijven betrokken medewerkers langer op dezelfde plaats werken.

Die evolutie dwingt organisaties na te denken over grote uitdagingen:

  • Hoe kunnen we de beste talenten aantrekken en behouden?
  • Hoe optimaliseren we onze werkomgeving?
  • Hoe begrijpen we de echte noden van onze medewerkers?
  • Hoe lanceren we Het Nieuwe Werken succesvol?
  • Hoe inspireren, motiveren en stimuleren we onze medewerkers?

Clockwork bedenkt, ontwerpt, ontwikkelt en implementeert eersteklas digitale oplossingen die een antwoord bieden op elk van die uitdagingen. Hoe? Via sociale bedrijfsnetwerken, leer- & persoonlijke ontwikkelingstrajecten, innovatiecommunities, samenwerken & delen, slimme tools voor onderweg …

https://clockwork.ordina.be/
SLimmerwerken_1893x525

Slimmer werken

Talenten van medewerkers optimaal inzetten en uw productiviteit verhogen ... Het Slimme Werken gaat verder dan de technologie. De technologie is hier immers het middel en niet het doel.

In complexe bedrijfsstructuren waren diepgaande samenwerkingen onder collega’s nog nooit zo belangrijk. Tegelijk blijft Het Nieuwe Werken zich doorzetten: mensen zijn op heel diverse locaties en op andere tijdstippen aan de slag. Uw medewerkers efficiënter én flexibeler laten samenwerken?
Ervaren Ordina consultants adviseren u hoe u slimmer kan werken.
Uw medewerkers staan hierbij centraal. We definiëren doelstellingen en prioriteiten. We schenken aandacht aan de gevolgen op het gebied van cultuur en leiderschap en begeleiden u bij het veranderings- en communicatietraject naar leidinggevenden en medewerkers toe.
We analyseren uw bestaande IT-infrastructuur en bepalen wat nodig is qua nieuwe IT-oplossingen om het “slimmer werken” te ondersteunen.

Workforce Planning_1893x525

Workforce Planning

Uw personeel is belangrijk.  Uw personeelsplanning is complex.
Een optimale personeelsplanning dient rekening te houden met de wet –en regelgeving, de contractuele afspraken met klanten, competenties, beschikbaarheid en voorkeuren van uw personeel. 
Ordina's personeelsplanning oplossing vereenvoudigt de complexe planningspuzzel.
Met onze oplossing beschikken uw planners over de middelen en informatie nodig om de planning te laten aansluiten bij uw bedrijfsdoelen op het gebied van efficiëntie, klantenservice, winstgevendheid én medewerkerstevredenheid.

Advanced planning & scheduling
Desktopvirtualisatie_1893x525

Desktopvirtualisatie

Slim en transparant werken, altijd en overal?

Werken uw medewerkers met de juiste desktop? In een performante, veilige omgeving, waar het bovendien ook aangenaam werken is?
Belangrijke vereisten, want efficiënte medewerkers zijn de motor van uw bedrijf. Ook nieuwe evoluties, zoals het ‘work from anywhere’-principe, zetten druk op het oude systeem van ‘één pc per gebruiker’.
Met desktopvirtualisatie (VDI) maakt u komaf met die technologische en organisatorische moeilijkheden. Falende pc’s vormen niet langer een probleem, want de desktops van uw medewerkers zijn altijd en overal beschikbaar.