Wonne Keysers Business Unit Manager JWorks +32 476 22 63 30
Jörgen Jacob Business Unit Manager - NCore +32 475 60 42 27

DevOps

Een geoliede machine die u ontzorgt, omkadert én output garandeert!

DevOps, een samentrekking van de woorden Development en Operations,  brengt development en operations dichter bij elkaar.
De spreekwoordelijke muur wordt afgebroken. Door kennisdeling en gezamenlijke verantwoordelijkheid kunnen professionals zich beter in elkaars perspectief verplaatsen. Toepassingen worden sneller en beter opgeleverd. Nieuwe softwareoplossingen gaan succesvol in productie.
Met een succesvol DevOps-team bereikt uw ICT-afdeling, door slim samenwerken, de beoogde resultaten en meer.
Uw business, gebruikers zijn tevreden met de snel en fout/bugloos opgeleverde applicaties. U verhoogt de betrouwbaarheid, stabiliteit, veerkracht en beveiliging van uw ICT-landschap.

DevOps Contact Neem contact op met Wonne Keysers
devops

Visie

Omgaan met veranderingen, kort cyclisch werken, het hele team bij elkaar, dat is waar het om draait. Focus aanbrengen op beoogde resultaten en teams samenstellen die zichzelf organiseren en voortdurend willen verbeteren werkt echt!
Medewerkers ontwikkelen meer expertise en helpen andere teamleden met het uitvoeren van de taken. Het leidt tot kortere time-to-market voor de business en tot meer flexibele oplossingen.
Ordina maakt graag verschil met Agile & DevOps. Graag verkennen wij met u welke elementen van onze dienstverlening waarde toevoegen in uw organisatie.

continous delivery

Bij DevOps streven we ernaar om vaak en snel software succesvol in productie te brengen. Om dit te bereiken moet zo veel mogelijk geautomatiseerd worden. Automatisch code compileren, testen en deployen is essentieel. Ordina helpt u om software op ieder moment geautomatiseerd naar productie te kunnen releasen, dit is continuous delivery.
Wij hebben kennis van verschillende tools zoals Jenkins, Maven, Cucumber en Docker. De bijbehorende processen passen wij vanzelfsprekend daarbij aan.

ALM

Application Lifecycle Management

Dankzij de Devops-methodologie kunnen we vandaag veel sneller software releasen, met behulp van kortere ontwikkelcycli. En doordat er al sneller een Minimum Viable Product (MVP) werd vrijgegeven, is de uiteindelijke applicatie stabieler én meer op maat. Ordina helpt u om uw softwarebouw te optimaliseren met behulp van Devops. Wij kunnen voor u Team Foundation Server van Windows beheren, waardoor uw developers vlot met de Devops-methodologie aan de slag kunnen.Hebt u extra mankracht of expertise nodig, dan helpen onze consultants u om Devops te implementeren in uw ontwikkelmethode (technisch) én doorheen uw organisatie (samenwerkingscultuur). 

Testautomatisering

Testen zit vaak op het kritieke pad van softwareontwikkeling. De druk om de software in gebruik te nemen is hoog, maar het risico van fouten die niet zijn ontdekt, zorgt voor onzekerheid. Hoe zorgt u ervoor dat de benodigde tijd voor testen vermindert zonder op kwaliteit te besparen?

Testautomatisering
security

Security

75% van beveiligingsincidenten onstaan door softwarefouten. De oorzaak ligt vaker in de requirements en ontwerpfase dan in de implementatie van de oplossing zelf.  Het zo vroeg mogelijk in een ontwikkelproces nadenken over en rekening houden met mogelijke beveiligingsrisico’s is daarom cruciaal.  Ordina analisten, ontwikkelaars en projectleiders doorlopen een verplicht “Secure by Design”-programma en moeten de nodige certificaten (OWASP, EC-Council, ECSP JAVA, ECSP .NET, (ISC)² CSSLP)  behalen.