Wonne Keysers Business Unit Manager JWorks +32 476 22 63 30

High Performance Teams

Versnel uw innovatie


Organisaties zijn volop in transitie. Banken worden techbedrijven, overheden zetten in op digitale communicatie met burgers en ook in de industriële sector helpen innovaties de klantwaarde te verhogen. Het is een kwestie van vernieuwen of verdwijnen. Een behoorlijke uitdaging als u zich geconfronteerd ziet met een gefragmenteerde workforce. High performance teams helpen u te versnellen.

High Performance Teams Contact Neem contact op met Wonne Keysers

Sneller waarde creëren

De vraag is hoe en waarmee u waarde toevoegt voor uw klanten. In veel organisaties is het een uitdaging om snel productief te zijn met divers samengestelde teams.

Uit onderzoek van Ordina onder meer dan zeshonderd deelnemers van een MOOC (Massive Open Online Course) over DevOps blijkt dat onderstaande factoren hierin een grote rol spelen:

 • organisatorische silo’s,
 • verschillende mindsets 
 • te weinig onderlinge communicatie

Dat is waar high performance teams in beeld komen. High performance teams zijn multidisciplinaire coalities van professionals die gewend zijn om met elkaar te werken en een gemeenschappelijke cultuur en een gemeenschappelijk kwaliteitsbesef hebben. Deze teams kunnen in zeer korte tijd optimaal functioneren, waarbij ze de verantwoordelijkheid nemen om het door u gestelde doel te behalen.

Ordina High Performance Teams

Onderscheidende eigenschappen van een high performance team

 • Een high performance team werkt op basis van een DevOps-cultuur, waarin vertrouwen, bevlogenheid en vakmanschap centraal staan en intensieve samenwerking tot hogere klantwaarde leidt.
 • Er is een hoge mate van team-maturity, waarbij onderlinge coaching en het meten van effectiviteit een prominente rol spelen om tot aantoonbare verbeteringen te komen.
 • Ze maken gebruik van een beproefde set aan tools en platformen die het ontwikkelproces en de interactie met stakeholders optimaal faciliteert
 • Drie onderscheidende eigenschappen

  Onze methodiek

  We ontwikkelen high performance teams op basis van een beproefde methodiek. Daarin staan de vitaliteit en optimale leercurve van het team centraal, zodat het team zich in een rap tempo ontwikkelt. Hierdoor ontstaat een versnelling om tot klantwaarde te komen.
   
  Onze methodiek bestaat uit drie stappen:

  Formeren
  Teams zijn multidisciplinair en bestaan uit mensen met complementaire skills en profielen, in de optimale samenstelling om het gestelde doel te realiseren
   
  Faciliteren
  Teams beschikken over een moderne toolset en profiteren van de inzet van onder meer agile coaches, automation experts, serious gaming en good practices, waardoor ze zich in een rap tempo ontwikkelen en continu de teamprestatie verbeteren
   
  Waarderen
  Teams hebben de mindset, aanpak en tools die een sterke focus op het creëren van maximale klantwaarde garanderen

  Grote expertise in tal van technologieën

  We leveren high performance teams die grote expertise hebben in tal van technologieën. 
  Dankzij de omvang van onze organisatie kunnen we bovendien snel opschalen. Kortom: kiezen voor high performance teams van Ordina is kiezen voor snelle waardecreatie voor uw klanten.

  Onze technologien