Nog een bedenking over covid-19: Modern Workplace

Bedrijven zien in dat “werk” een werkwoord is en geen fysieke plaats. Het gaat om het welzijn van mensen en hun passie/betrokkenheid om samen te werken voor een doel. Het gaat om het stimuleren van adoptie en verandering, leiderschap en management en – tot slot – technologie. Slim gecombineerd, brengen deze drie dimensies een nieuwe toekomst naar onze organisaties.

De “digitale werkplek”, de “nieuwe manier van werken” of de “Modern Workplace” heeft aan momentum gewonnen. Vroeger werd het vaak gereduceerd tot “thuiswerken”. Vandaag begrijpen we allemaal dat het zoveel meer is. Het gaat erom uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Het gaat over overal en altijd samenwerken en resultaten boeken op basis van weloverwogen werkrelaties.

“De coronacrisis is een soort ‘digitale stresstest’ voor bedrijven”, aldus Peter Hinssen. Technologie speelt een fundamentele rol bij het verzachten van de gevolgen van de uitbra(a)k(en) voor bedrijven, door werknemers de mogelijkheid te bieden op afstand te werken en zo de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Door het veranderende scenario stappen veel organisaties over op een virtuele methode. Daarbij maken ze gebruik van samenwerkingstools zoals Microsoft Teams, Azure en Office 365 voor samenwerking op afstand.

De Microsoft Modern Workplace is een werkplek die werkt met de suite van Microsoft 365-technologieën en -productiviteitstoepassingen die gebruikmaken van de kracht van de cloud. De geavanceerde cloudgebaseerde en Microsoft-samenwerkingstools stellen werknemers niet alleen in staat om productief te blijven zonder in te boeten op veiligheid, maar houden hen ook altijd en overal verbonden met hun team, klanten en groepen.

Omarm nieuwe manieren van werken met de Modern Workplace.

Benieuwd naar meer informatie over:

  • Het traject van Modern Workplace

> Gebruikersidentiteit en toegang
> Multi-factor authenticatie (MFA)
> Apparaatbeheer
> Productiviteitstoepassingen
> Vergaderingen en samenwerking
> Service monitoring
> Adoptie en change management
> Cloudmigratie
> …

  • De Ordina Modern Workplace-:
    Elk bedrijf bevindt zich in een andere fase van zijn traject. Elke IT-beslisser moet de prioriteiten bepalen om productiviteit mogelijk te maken voor alle werknemers in de hele de organisatie. Wij begrijpen dat. Ontdek onze aanpak en hoe wij u kunnen ondersteunen.

Benieuwd naar wat de Modern Workplace-oplossing van Ordina kan betekenen voor uw organisatie?
Aarzel niet om een persoonlijk gesprek aan te vragen. Contacteer ons.

 


Ordina is een Microsoft Gold Partner. Ons team heeft uitgebreide ervaring in MS-services zoals Office 365, Teams, Azure en SharePoint. Wij helpen klanten bij het implementeren van geavanceerde MS-samenwerkingstools. Wij kunnen zorgen voor een naadloze cloudmigratie en werknemersbetrokkenheid.


 

Interesse in een digital workplace? Contacteer ons

Jo Geeraerts
Jo Geeraerts
Business unit manager
Klik om direct telefonisch contact op te nemen: +32 496 59 65 74 Stuur een e-mail