Top-employer

Ordina Belgium is een Top Employer 2018

Met trots kunnen we u melden dat we officieel gecertificeerd zijn door het Top Employers Institute voor ons uitzonderlijke personeelsaanbod.

Het jaarlijkse, internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers over de hele wereld: werkgevers die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, talent koesteren en ontwikkelen op alle niveaus van de organisatie, en die ernaar streven hun tewerkstellingspraktijken voortdurend te optimaliseren. Ordina Belgium NV heeft het exclusieve Top Employers België/Belgique 2018-certificaat verkregen.

Het Top Employers Institute certificeert wereldwijd uitmuntendheid in de omstandigheden die werkgevers creëren voor hun mensen. Zij heeft onlangs de resultaten bekendgemaakt van het onderzoek van dit jaar naar de arbeidsvoorwaarden van belangrijke werkgevers in België. Ordina Belgium NV is één van de selecte organisaties om het Top Employers België/Belgique 2018 certificaat te behalen en is verheugd officieel erkend te worden als toonaangevende werkgever.

Cruciaal voor het Top Employers Certificaat is de afronding van een streng onderzoeksproces en het voldoen aan de vereiste standaard om tot certificering te komen. Om de validiteit van het proces verder te versterken, werden alle antwoorden onafhankelijk geauditeerd, wat betekent dat dit onderzoek de uitstekende arbeidsvoorwaarden van Ordina Belgium NV heeft geverifieerd en hen een begeerde plek heeft opgeleverd binnen een selecte groep van gecertificeerde Top Werkgevers.

Het Top Employers Institute evalueerde het personeelsaanbod van Ordina Belgium NV op de volgende criteria:

  • Talent Strategie
  • Personeelsplanning
  • On-boarding
  • Leren & Ontwikkeling
  • Prestatiebeheer
  • Leiderschaps ontwikkeling
  • Loopbaan- & opvolgingsmanagement
  • Vergoedingen & Voordelen
  • Cultuur

Steven Van Raemdonck, adjunct Country Manager België voor het Top Employers Institute: “Optimale arbeidsvoorwaarden zorgen ervoor dat mensen zich persoonlijk en professioneel kunnen ontwikkelen. Ons uitgebreid onderzoek kwam tot de conclusie dat Ordina Belgium NV een uitstekende werkomgeving biedt en een brede waaier aan creatieve initiatieven aanbiedt, van secundaire voordelen en werkomstandigheden tot goed doordachte programma’s voor performancemanagement die echt aansluiten bij de cultuur van hun bedrijf”.

Ga voor meer informatie over het Top Employers Institute en het Top Employers Certification naar: www.top-employers.com.