Top-employer

Ordina Belgium is een Top Employer 2019

Ordina Belgium is gecertificeerd als Top Employer, voor het 6e jaar op rij

Ordina Belgium NV is door het Top Employers Institute officieel gecertificeerd als Top Employer Belgie 2019.
Organisaties die worden gecertificeerd als Top Employers zetten zich in voor de allerbeste werkomgeving voor werknemers door middel van hun vooruitstrevende ‘people-first’ HR-practices.
Dit wereldwijde certificeringsprogramma heeft meer dan 1500 Top Employers in meer dan 118 landen op vijf continenten gecertificeerd en erkend.

Over het certificeringsprogramma

Het programma van Top Employers Institute geeft de gecertificeerde organisaties de mogelijkheid om het employer brand te versterken, de HR practices te benchmarken met andere top performers en om het HR beleid internationaal af te stemmen.

Als onafhankelijke HR certificeerder, evalueert het Top Employers Institute alle deelnemers wereldwijd met dezelfde HR Best Practices Survey. Om de certificering te behalen, moeten de bedrijven een vooraf bepaalde minimumscore behalen.

Deze HR Best Practice Survey bevat meer dan 100 vragen die 600 ‘People Development’ practices bevragen, verspreid over 10 topics: Talent Strategy, Workforce Planning, Talent Acquisition, On-boarding, Learning & Development, Performance Management, Leadership Development, Career & Succession Management, Compensation & Benefits en Cultuur.
Het Top Employers Institute evalueert de implementatie van deze HR practices en beoordeelt  hoe deze ondersteund worden door strategie, ownership, KPI’s en technologie.

CEO David Plink: “Wij zijn van mening dat de gecertificeerde bedrijven uitzonderlijke werkgeverschap laten zien en hun mensen op de eerste plaats te zetten. Deze bedrijven verrijken de professionele wereld met hun toewijding aan een uitzonderlijk HR-beleid en zijn daardoor erkend als een employer of choice.”

Wat betekent het om Top Employer te zijn?

Top Employers zijn werkgevers van het hoogste niveau, die hard gewerkt hebben om hun HR strategieën vorm te geven, te implementeren en continu te verbeteren. Zij geven kansen aan medewerkers door het opzetten van strategische en doordachte programma’s die een werkplek creëren waar medewerkers kunnen groeien.

Over Ordina Belgium

Ordina is de grootste, onafhankelijke IT-dienstverlener in de Benelux met circa 2.650 medewerkers. Wij richten ons op het realiseren van een digitale voorsprong bij klanten in de sectoren: financiële dienstverlening, industrie, overheid en zorg. Dit doen wij door het bedenken, bouwen en beheren van technologische toepassingen.

Over het Top Employers Institute

Het Top Employers Institute is de wereldwijde autoriteit wat betreft het certificeren van uitmuntende arbeidsomstandigheden.

Wij willen de professionele wereld verrijken door de impact van HR strategieën te versnellen. Dit doen we door certificering, benchmarking en het verbinden van Top Employers wereldwijd. Met ons certificeringsprogramma ondersteunen we bedrijven in het analyseren en verbeteren van hun werkomgeving.

Dit jaar certificeerde het Top Employers Institute meer dan 1500 bedrijven in 118 landen. Samen hebben deze gecertificeerde Top Employers een positieve impact op de levens van meer dan 6 000 000 medewerkers wereldwijd.

Ga voor meer informatie over het Top Employers Institute en het Top Employers Certification naar: www.top-employers.com.