Top-employer

Ordina Belgium is een Top Employer 2020

Ordina Belgium is gecertificeerd als Top Employer, voor het 7e jaar op rij

Ordina Belgium NV is door het Top Employers Institute officieel gecertificeerd als Top Employer Belgie 2020.
Organisaties die worden gecertificeerd als Top Employers zetten zich in voor de allerbeste werkomgeving voor werknemers door middel van hun vooruitstrevende ‘people-first’ HR-practices.
Dit wereldwijde certificeringsprogramma heeft meer dan 1.600 Top Employers in meer dan 119 landen/regio’s op vijf continenten gecertificeerd en erkend.

CEO David Plink: “Om als Top Employer te worden erkend, moet een organisatie bewijzen dat de uitvoering van haar personeelsstrategieën de werkomgeving van haar medewerkers verrijkt.  Gecertificeerde deelnemers zijn een lichtend voorbeeld van echte inspanningen op het gebied van HR-beleid; ze zetten zich voortdurend in voor het empoweren van hun medewerkers om zo een betere werkomgeving te realiseren. Gefeliciteerd!”

Over het certificeringsprogramma

Het programma van Top Employers Institute geeft de gecertificeerde organisaties de mogelijkheid om het employer brand te versterken, de HR practices te benchmarken met andere top performers en om het HR beleid internationaal af te stemmen.

Als onafhankelijke HR certificeerder, evalueert het Top Employers Institute alle deelnemers wereldwijd met dezelfde HR Best Practices Survey. Om de certificering te behalen, moeten de bedrijven een vooraf bepaalde minimumscore behalen.

Deze HR Best Practice Survey bevat meer dan 100 vragen die 600 ‘People Development’ practices bevragen, verspreid over 10 topics: Talent Strategy, Workforce Planning, Talent Acquisition, On-boarding, Learning & Development, Performance Management, Leadership Development, Career & Succession Management, Compensation & Benefits en Cultuur.
Het Top Employers Institute evalueert de implementatie van deze HR practices en beoordeelt  hoe deze ondersteund worden door strategie, ownership, KPI’s en technologie.

Wat betekent het om Top Employer te zijn?

Top Employers zijn werkgevers van het hoogste niveau, die hard gewerkt hebben om hun HR strategieën vorm te geven, te implementeren en continu te verbeteren. Zij geven kansen aan medewerkers door het opzetten van strategische en doordachte programma’s die een werkplek creëren waar medewerkers kunnen groeien.

Over Ordina Belgium

Ordina is de grootste IT-dienstverlener in de Benelux met circa 2.600 medewerkers. Wij richten ons op het realiseren van een digitale voorsprong bij klanten in de sectoren: financiële dienstverlening, industrie, overheid en zorg. Dit doen wij door het bedenken, bouwen en beheren van technologische toepassingen.

Over het Top Employers Institute

Top Employers Institute is de wereldwijde autoriteit op het gebied van erkenning van excellence in het HR-beleid. Wij helpen een dergelijk beleid te versnellen om de werkomgeving te verbeteren. Via het certificeringsprogramma van Top Employers Institute kunnen deelnemende bedrijven worden gevalideerd, gecertificeerd en erkend als employer of choice. Top Employers Institute werd ruim 28 jaar geleden opgericht en certificeerde inmiddels meer dan 1.600 organisaties in 119 landen/regio’s. Deze gecertificeerde Top Employers hebben een positieve impact op de levens van meer dan 6.900.000 medewerkers wereldwijd

Ga voor meer informatie over het Top Employers Institute en het Top Employers Certification naar: www.top-employers.com.