Ordina breidt samenwerking met Siemens/Mendix uit naar de Benelux

Ordina en Siemens breiden hun samenwerking op het gebied van Mendix uit voor de hele Benelux. Met dit partnership bieden ze een oplossing voor klanten die écht digitaal willen versnellen. Organisaties ontwikkelen steeds meer applicaties waarmee ze hun businessdoelen ondersteunen of hun dienstverlening vergroten. Denk aan apps voor medewerkers, klanten, leveranciers, en nieuwe vormen van digitale dienstverlening. Traditionele ontwikkelmethodes voor applicaties werken niet snel genoeg om die te kunnen realiseren. Het low-code platform Mendix is het perfecte antwoord om aan die behoeften te voldoen.<

Nu ondernemingen investeren in de digitalisering van hun activiteiten, groeit de vraag naar slimme bedrijfstoepassingen aanzienlijk sneller dan de capaciteit van IT-afdelingen om die toepassingen te leveren.
Dit heeft geleid tot een grote vraag naar ‘low-code, high productivity’-platformen.
Het low-code platform Mendix, dochter van Siemens, is een krachtige, visuele benadering voor software-ontwikkeling die businessanalisten en ontwikkelaars in staat stelt om veel sneller cloud-native applicaties te maken.

Ordina TOP Mendix partner

“Ordina behoort tot onze top Mendix-partners met meer dan vijftig gecertificeerde Mendix-consultants en de hoogste partnerstatus: Platform – , Center of Excellence – en Expert Partner”, stelt Frank Baars, Sales Director Benelux & Nordics bij Mendix.
“Wij zijn dan ook erg blij met Ordina als partner. Niet alleen door de mooie klantreferenties bij onder meer Schiphol en VGZ en de specifieke bouwblokken die Ordina ontwikkelde in Mendix voor de overheid (E-herkenning, en Rijkshuisstijl), maar ook vanwege de expertise om onze oplossing te integreren met andere platformen, zoals SAP, Oracle of maatwerk, en de brede klantenbasis in verschillende segmenten.
Met deze hernieuwde samenwerkingsovereenkomst kunnen we onze klanten in de hele Benelux-markt helpen met Mendix-oplossingen. We zijn ervan overtuigd dat dit partnership de digitale transformatie in de Benelux versnelt. Dat is wat bedrijven vandaag de dag nodig hebben.”

Bastiaan Holtman, business unit manager Mendix bij Ordina: “Met Mendix realiseer je een supersnelle time-to-market voor nieuwe businessfunctionaliteit. En dat in een fractie van de tijd die traditionele ontwikkelmethodes nodig hebben. We ondersteunen onze klanten al enkele jaren met het low-code platform Mendix om de vraag naar nieuwe toepassingen snel op te lossen.
We zijn dus bijzonder trots op de uitbreiding van deze samenwerkingsovereenkomst. Onze Nederlandse, Belgische en Luxemburgse collega’s kunnen nu Mendix als innovatieplatform aanbieden aan al onze klanten, zodat die sneller kunnen inspelen op veranderingen.”

Kennis maken met het Mendix low-code platform?
Ontdekken wat Mendix kan betekenen voor je organisatie?
Werken bij Ordina als Mendix developer?
Neem zeker contact op!