Ordina gecertificeerd als SAP On Azure Partner van Microsoft

Ordina en Microsoft hebben hun strategisch partnership verder uitgebreid, waarbij Ordina nu gecertificeerd is als SAP On Azure Partner van Microsoft.

Om hiervoor in aanmerking te komen, moet de partner aan bepaalde prestatie-eisen voldoen, zoals in het bezit zijn van de juiste SAP- en Microsoft AZURE-certificeringen. Ook moet de partner de technische en sales assessments met goed gevolg hebben afgerond.

Microsoft heeft een aantal strategische partners benoemd die niet alleen een trackrecord hebben opgebouwd, maar ook de visie en strategie hebben om toegevoegde waarde in kennis toe te voegen aan de producten van Microsoft.

Wel of niet overstappen naar SAP S/4HANA?

Organisaties met een SAP-systeem zitten momenteel met de vraag wat ze met hun SAP-systemen moeten doen, wetende dat ze voor 2025 moeten overstappen op SAP S/4HANA. Wat doe ik tot die tijd met mijn huidige infrastructuur? Wat ga ik tegen die tijd doen? Ga ik een migratie of greenfield doen of maak ik als organisatie een andere keuze?

Ordina geeft u als klant de ruimte om rustig over deze vragen na te denken, waarbij we u de mogelijkheid bieden om alvast met onze lift en shift-aanpak naar de cloud te gaan. Op deze manier bespaart u namelijk al snel minimaal 11% aan beheerkosten. Verder kunnen we zowel SAP- als het Azure-beheer overnemen. Voor beide hebben we een expertise center ingericht, die naadloos met elkaar zijn verbonden.

Uitdagingen waar veel bedrijven vandaag de dag mee worstelen, zijn onder meer:

  • Huidige security levels en eisen aan certificeringen lopen achter
  • Schaalbaarheid (up/down) van huidige infrastructuur is niet mogelijk
  • Hoge beschikbaarheid en performance is een toenemende eis
  • Capex naar Opex
  • Pay per Use model, oftewel betaal alleen waar u gebruik van maakt

Dit is slechts in het kort wat Ordina voor u kan betekenen. Hebt u vragen of wilt u een gesprek hierover, neem dan contact met ons op.