Ordina verkrijgt uniek SAP certificaat

Als enige SAP partner in Nederland hebben wij het Recognized Expertise for Defense and Security certificaat behaald van SAP voor het unieke werk dat onze SAP consultants uitvoeren bij het Ministerie van Defensie.

Om de partnerships actueel te houden, peilt SAP jaarlijks de stand van zaken rondom expertises bij hun partners. Alleen bij voldoende gecertificeerde consultants, aangetoonde klanttevredenheid en de juiste focus op dit domein wordt het certificaat verstrekt. Het Recognized Expertise for Defense and Security certificaat is uniek, wereldwijd hebben slechts 5 SAP partners dit certificaat in ontvangst mogen nemen. Een extra reden om trots te zijn op het verkrijgen van dit certificaat!

Ordina’s SAP consultants werken voor verschillende overheidsinstanties, maar ook bedrijven zoals ASML, FrieslandCampina en Alliander. Naast consultancy op SAP ECC en S/4HANA ondersteunen en begeleiden we onze klanten met relevante oplossingen. Een van de ontwikkelingen die bij meerdere klanten speelt is de migratie van SAP ECC naar SAP S/4HANA. Hiervoor is recent de Smart Move solution gelanceerd. Een doordachte werkwijze die in een doorlooptijd van 4 tot 6 weken precies in kaart brengt hoe organisaties kunnen overstappen naar S/4HANA en – misschien nog wel belangrijker – op welk moment dat het slimste en beste kan. Snel overstappen is namelijk niet voor alle organisaties de beste oplossing.

Daarnaast maakt Smart Move het voor uw organisatie zichtbaar waar S/4HANA extra toegevoegde waarde kan bieden en geeft het concrete handvatten hoe u morgen alvast kunt starten met voorbereidingen, zodat de implementatie later succesvoller zal verlopen.

Interesse in een gedegen advies of meer weten over Smart Move? Plan een call met een van onze SAP consultants.