Over Ordina

Ordina is de digitale businesspartner die voorsprong realiseert vanuit technologie en marktkennis. We helpen om duurzaam veranderingen voor te blijven. Met digitale end-to-end oplossingen. Door onderscheidend te zijn en toegevoegde waarde te bieden in de (waarde)keten. Door in te spelen op nieuwe digitale ecosystemen. En vooral door co-creatie en samenwerking met onze klanten in high performance teams. We noemen dat Ahead of change.

Dat doen we door technologie, businessuitdagingen en mensen slim met elkaar te verbinden. We helpen onze klanten om hun snelheid te vergroten, slimme toepassingen te ontwikkelen, nieuwe digitale diensten te lanceren en te zorgen dat mensen ze omarmen. Op die manier creëren we een digitale voorsprong en blijf je als organisatie vooroplopen.

Wie zijn we?

Digitalisering helpt organisaties om relevant en wendbaar te blijven. Nu en in de toekomst. Hierdoor kun je sneller anticiperen op veranderingen en zorgen dat je een duurzame voorsprong krijgt en behoudt. Door samen te werken in nieuwe digitale ecosystemen of gebruik te maken van de kracht van disruptieve technologieën.

Duurzaam de veranderingen voorblijven, Ahead of change zijn. Dat is de kern van waar we voor staan en bij alles wat we doen. Wij zijn de businesspartner die met digitale strategieën vanuit high performance teams helpt om duurzame business transformaties te realiseren. En daarmee veranderingen voor te blijven. Dat doen we door technologie, businessuitdagingen en mensen met elkaar te verbinden. We helpen onze klanten om hun snelheid te vergroten, slimme digitale toepassingen te ontwikkelen en nieuwe diensten te lanceren. We zorgen ervoor dat mensen dit omarmen en hiermee verbinden. Op die manier blijven organisaties vooroplopen.

Wij zien digitalisering als een enabler en game changer die een langdurende voorsprong geeft. We bieden dan ook vernieuwende oplossingen die mensen, maatschappij en bedrijven verder helpen. Dat doen we door samen met onze klanten duurzaam te innoveren.

Wat doen we?

Als digitale businesspartner bieden we onze klanten uiteenlopende slimme en innovatieve oplossingen voor uitdagingen op het gebied van strategie, organisatie en digitalisering. Dat doen we door het adviseren van de juiste end-to-end strategie, de ontwikkeling en implementatie van duurzame software-oplossingen en het inrichten en beheren van IT-landschappen. Hierdoor zorgen we voor optimale oplossingen, platforms en inrichting van digitale landschappen om onze klanten te helpen de verandering voor te zijn.

Daarmee helpen we onze klanten stapje voor stapje in hun transformatieproces. Met een eenduidige aanpak waardoor onze klanten weten wat zij van Ordina kunnen verwachten, in elke fase van de samenwerking.

Onze focus ligt op het leveren van toegevoegde waarde bij onze klanten. Daarvoor gebruiken we technologie als antwoord op organisatie-uitdagingen en anticiperen we op de uitdagingen van de toekomst. Onze klanten ondersteunen we bij hun transformatie op vijf gebieden, dat zijn onze vijf businessproposities: high performance teams, data-driven, business platforms & cloud, digitale acceleratie en cybersecurity & compliance.

We zijn actief in Nederland, België en Luxemburg. Hierdoor zitten we dichtbij onze klanten en snappen we heel goed wat er speelt. We begrijpen de impact die technologie kan hebben en weten hoe we die moeten inzetten om processen te verbeteren en nieuwe businessmodellen te maken. En nog belangrijker: wat er nodig is om de combinatie van business en IT succesvol te maken. Daardoor kunnen we onze klanten goed adviseren over de beste routekaart voor de toekomst. Onze kernactiviteiten bestaan uit consulting-, technologie- en outsourcingdiensten die we vanuit onze vijf businessproposities aan onze klanten bieden.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden drijven ons. Ze vatten samen waar we voor staan en hoe we dingen doen bij Ordina. Dit Ordina DNA zit in iedere Ordina-professional en zorgt ervoor dat we onze klanten door en door kennen en dat we onze expertise, vakmanschap en talent voor hen inzetten:

  • We discover:
    Bij Ordina vinden we het belangrijk dat we vooroplopen in ons vak. We zijn nieuwsgierig en staan open voor nieuwe dingen. Deze houding, gecombineerd met onze business- en domeinexpertise, helpt ons de doelstellingen van onze klanten te begrijpen en te verkennen en problemen te identificeren die het waard zijn om op te lossen. Elke dag ontdekken we nieuwe mogelijkheden om te leren en nieuwe manieren om impact te creëren voor onze klanten.
  • We connect:
    We nemen verantwoordelijkheid voor het resultaat en co-creëren op een open-minded en inclusieve manier. Dit helpt ons om ons in te leven in de klant, relaties op te bouwen en verbanden te leggen. We brengen context en ervaring mee aan tafel. We werken samen met onze klanten in high performance teams op basis van onze best practices. We creëren win-win resultaten voor elke stakeholder.
  • We accelerate:
    We hebben een diepgaande kennis van de business van onze klant en weten zo een digitale voorsprong te creëren. We zijn klantgericht, ondernemend en streven naar impact. We zijn er trots op dat we de problemen van onze klanten snel kunnen oplossen door de kracht van onze collectieve kennis, ervaring en teamwork.