businessportfolio

Businessportfolio

Businessportfolio

Om Ordina een duidelijk gezicht in de markt te geven, zijn onze activiteiten gebundeld in vijf businessproposities: High performance teams, Intelligente datagedreven organisaties, Digitale acceleratie, Business platforms en Security & privacy.

Deze businessproposities staan centraal in Ordina’s Go-to-market-strategie en maken inzichtelijk hoe we onze klanten helpen de verandering voor te zijn.
Hoe we organisaties intelligent en datagedreven maken en digitale acceleratie tot stand brengen. Wat we te bieden hebben op het gebied van de optimalisering van business platforms en op welke wijze we security & privacy verzekeren.
Onder de vlag van onze businesspropositie High performance teams laten we zien hoe we onze kennis en expertise bundelen om in korte tijd tot aansprekende resultaten te komen.

Het vraagstuk van de klant is ons vertrekpunt. We nemen de volle regie en verantwoordelijkheid voor de opdrachten die we uitvoeren. We realiseren, in co-creatie, toegevoegde waarde op langere termijn bij onze klanten en begeleiden hen in hun digitale en business transformatie. En onze medewerkers bieden we aantrekkelijke projecten op het snijvlak van business en IT, zodat Ordina een aantrekkelijke werkgever is voor talenten.

Businessproposities