Voorkant jaarverslag 2020

Jaarverslag 2020

In het jaarverslag 2020 presenteert Ordina de resultaten van het afgelopen jaar en legt financiële verantwoording af.

Voorwoord 

Ordina heeft een sterk jaar achter de rug. We hebben ons snel aangepast aan de nieuwe situatie als gevolg van covid-19. Onze dienstverlening is vrijwel probleemloos voortgezet en onze teams zijn succesvol op afstand gaan werken. Door zeer goed in te spelen op de digitalisering bij onze klanten hebben we over 2020 uitstekende resultaten behaald. Hierdoor is een nettowinst van meer dan EUR 22 miljoen gerealiseerd. De omzet vanuit onze teams en businessproposities is in 2020 bovengemiddeld gegroeid. België en Luxemburg presteerden aanhoudend sterk. Ook in Nederland hebben we goed gepresteerd, al blijft de omzet licht achter.

Kerncijfers & vijfjarenoverzicht

Ordina presenteert haar belangrijkste kerncijfers 2020.

Over Ordina

Ordina is een lokale, onafhankelijke IT-dienstverlener in de Benelux. Wij zijn de partner die je helpt om digitaal te transformeren en de verandering voor te blijven. Wij noemen dat Ahead of change.

Dat doen we door technologie, businessuitdagingen en mensen met elkaar te verbinden. We helpen je om je snelheid te vergroten, slimme IT-toepassingen te ontwikkelen, nieuwe digitale diensten te lanceren en zorgen dat mensen ze omarmen. Op die manier creëren we een digitale voorsprong en blijf je als organisatie vooroplopen.

Klantcases

In onze klantcases laten we zien met welke oplossingen Ordina haar klanten ondersteunt om een duurzame voorsprong te creëren of te behouden. Ordina kijkt vooruit om de verandering bij klanten voor te zijn, mede dankzij onze businessproposities.

Jaarrekening 2020

Download hier de volledige jaarrekening 2020.

Complete jaarverslag 2020

Download hier het volledige jaarverslag 2020.