Jaarverslag 2021

In het jaarverslag 2021 presenteert Ordina de resultaten van het afgelopen jaar en legt financiële verantwoording af.

Complete jaarverslag 2021 (pdf)

Download hier het volledige jaarverslag 2021 (pdf).

Complete jaarrekening 2021 (pdf)

Download hier de volledige jaarrekening 2021 (pdf).

Voorwoord:

“We kijken terug op een succesvol Ordina-jaar met groei in Nederland, België en Luxemburg. Zowel onze omzet als onze winst is gestegen en ook het aantal medewerkers is gegroeid. Bovendien zijn we er met onze high performance teams in geslaagd strategische impact te maken bij onze klanten, wat het voor hen mogelijk maakt om digitale versnelling te omarmen en zich volledig te richten op hun toekomstige uitdagingen. Dankzij onze flexibiliteit hebben we goed geanticipeerd op veranderende marktomstandigheden. Daardoor lopen we voor op het tijdschema van onze strategie 2022 en kijken we met vertrouwen naar de toekomst.”

Kerncijfers & vijfjarenoverzicht

Ordina presenteert haar belangrijkste kerncijfers 2021.

Over Ordina

Ordina is de digitale businesspartner die voorsprong realiseert vanuit technologie en marktkennis. We helpen om duurzaam veranderingen voor te blijven. Met digitale end-to-end oplossingen. Door onderscheidend te zijn en toegevoegde waarde te bieden in de (waarde)keten. Door in te spelen op nieuwe digitale ecosystemen. En vooral door co-creatie en samenwerking met onze klanten in high performance teams. We noemen dat Ahead of change.

Dat doen we door technologie, businessuitdagingen en mensen slim met elkaar te verbinden. We helpen onze klanten om hun snelheid te vergroten, slimme toepassingen te ontwikkelen, nieuwe digitale diensten te lanceren en te zorgen dat mensen ze omarmen. Op die manier creëren we een digitale voorsprong en blijven organisaties vooroplopen.

Klantcases

In onze klantcases laten we zien met welke oplossingen Ordina haar klanten ondersteunt om duurzaam te versnellen. Ordina kijkt vooruit om de verandering bij klanten voor te zijn, mede dankzij onze businessproposities.

Download archief