Agile

Een job bij AgileWorks?

AgileWorks is de jongste telg in de Ordina-familie maar tegelijk misschien wel de businessunit met de meeste ervaring. Van scrummasters en agile enterprise coaches tot teamcoaches en businessconsultants: allemaal zijn we gebeten door de agile mindset en hebben we aan agile projecten meegewerkt. Onze expertise en drive zetten we in om organisaties stap voor stap te doordringen van een agile cultuur.

Agile: veel meer dan een buzzword

Vind je dat agile een buzzword is? We spreken je niet helemaal tegen. Maar het concept erachter is springlevend. Elke organisatie moet vandaag wendbaar en flexibel zijn om concurrentieel te zijn – en te blijven. En dat vergt een radicaal nieuwe aanpak en mindset, een ‘agile’ cultuur.

Wat doet AgileWorks?

Agile gaat veel verder dan de scrumaanpak waar IT’ers ondertussen vertrouwd mee zijn. De hele organisatie moet doordrongen zijn van een focus op ‘toegevoegde waarde’ en open staan voor verandering: van IT, sales, hr en finance tot het topmanagement.

AgileWorks helpt bedrijven zoals Telenet, BNP Paribas, AXA, Nike en Partena om agile te worden. We verlenen advies, formuleren een visie en een strategie, definiëren processen, implementeren indien nodig systemen en zorgen voor change management. Een echt draaiboek voor zo’n transformatie is er niet, want agile – en dus ook elk agile transformatieproject – gaat om continue aanpassen in korte, snelle cycli. Elk project is daarom een langetermijnpartnership, gestoeld op vertrouwen.

Wie zijn we?

Ons team bestaat uit ervaren scrummasters, agile coaches en businessconsultants. Onze achtergrond is ontzettend divers – van psychologen en taalkundigen tot IT’ers – maar we hebben allemaal een agile mindset: we zijn leergierig, staan open voor verandering en zijn doordrongen van de drive om continue te verbeteren. Dat betekent ook dat we durven experimenteren en falen. En dat we in het verleden allemaal al eens met onze neus tegen de muur gelopen. Dat is inherent aan agile, toch? “Agile is not for the faint of heart”, lachen we hier soms eens.

Agile is not for the faint of heart. Hou je van verandering, durf je experimenteren en kan je organisaties overtuigen van de need for agile?

AgileWorks: iets voor jou?

AgileWorks telt momenteel  een 20-tal medewerkers en we zoeken versterking! Heb je ervaring met agile en beschik je over de softskills die nodig zijn om organisaties mee te krijgen in het agile verhaal, dan is AgileWorks misschien iets voor jou. Je komt terecht in een supergemotiveerd team, krijgt veel ruimte voor opleidingen en werkt gegarandeerd aan boeiende projecten.

Klaar voor de sprong? Neem contact met ons op.

Tot binnenkort?

foto Jörgen Jacob
Jörgen Jacob
Business Director
foto Inge Duyck
Inge Duyck
Resource manager