eu-and-international-organisations

EU & International organisations

Een job bij EU & International organisations

Werken bij de Europese Instellingen? Dat kan bij Ordina! ❤️ van Europa

De EU telt ongeveer 450 miljoen inwoners. De Europese Unie is een uniek economisch en politiek partnerschap van 27 landen in Europa welke al meer dan vijftig jaar zorgt voor vrede, stabiliteit en voorspoed.

Als hart van Europa bevinden de Europese Instellingen zoals de Europese Commissie, de Europese Raad en het Europese Parlement zich in Brussel. Ondanks het oubollige imago hebben deze instellingen een grote nood aan IT diensten. Wetteksten worden omgezet in bruikbare IT toepassingen, volledige IT systemen worden opgezet en beheerd om deze en andere toepassingen te hosten, de meer dan 30.000 eindgebruikers moeten ondersteund worden en security is natuurlijk van primair belang.

EU & Ordina

Het spreekt voor zich dat organisaties met omvang en reikwijdte van de Europese Instellingen niet alleen door Ordina bediend worden. Samen met sterke partners vormen we daarom consortia om op lange termijn aan de vraag van de klant te kunnen voldoen.

Op deze manier ondersteunen we de Europese Instellingen al meer dan 15 jaar met IT oplossingen en diensten. Doorheen de jaren is er een dedicated team gevormd van 100 consultants bestaande uit Ordinezen en freelancers die dagelijks actief zijn bij de Europese Instellingen.

De EU business unit kenmerkt zich door een grote diversiteit, niet alleen in de brede waaier van technologieën waarin onze consultants actief zijn of de diverse rollen die door onze mensen worden opgenomen, maar ook door de verschillende nationaliteiten en culturele achtergronden van onze medewerkers.

Expertise

Onze expertise strekt zich uit over heel wat vakgebieden:

  • Applicatieontwikkeling en –integratie
  • Business process- en project management
  • Business intelligence (BI)
  • IT infrastructuur en support
  • Testing
  • Security & privacy
  • Enterprise content management
  • Enterprise Resource Planning (ERP)

Onze medewerkers zijn actief als architect en ontwikkelaar, project manager, business analist, support medewerker, system engineer en administrator, BI consultant, test analist, quality assurance medewerker, …

Wil jij deel uitmaken van dit diverse team? Solliciteer dan snel op één van onze openstaande vacatures.

Tot binnenkort?

foto Lieven Frederickx
Lieven Frederickx
Resource manager
foto Stefaan Amling
Stefaan Amling
Business unit manager