Front-end development

Een job in Front-end development?

De front-end development wereld staat niet stil. Van web en native applicaties naar mobile-first hybrids. De technologieën die dit ondersteunen zijn voortdurend in beweging met als belangrijkste doel: het ontwikkelen van snelle, betrouwbare en onderhoudsvriendelijke applicaties. Bij Ordina omarmen we naast plain Javascript verschillende Javascript frameworks zoals Angular, React en Vue.js en gebruiken we ze in tal van prestigieuze projecten.

Agile methodologie

Onze projecten voeren we uit in een agile mindset, waarbij we iteratief meerwaarde creëren en steeds kort op de bal kunnen spelen. Voortdurend verbeteren, zowel op technisch, functioneel als persoonlijk vlak, is de drijfveer bij alles wat we doen.

Technologie-gedreven

Als IT-speler lopen we bij Ordina steeds voorop. Dat doen we door actief kennis te delen rond de technologieën die we gebruiken, maar ook door samen met het ganse team nieuwe technologieën in kaart te brengen en te verkennen waar nodig. Hiervoor gebruiken we onze tech radar, wat ons toelaat om altijd de juiste technologie voor de juiste oplossing te kiezen.

Voetjes op de grond

Als onderdeel van Ordina genieten we van de voordelen en ondersteuning van een grote organisatie, zonder daarbij de flexibiliteit en vrijheid van een kleiner team te verliezen. We gaan prat op onze voetjes-op-de-grond cultuur en dragen een no-nonsense werkwijze hoog in het vaandel.

Team spirit, voortdurend leren en een gezonde dosis plezier zijn de kernelementen van ons team. Er wordt hard geïnvesteerd in de groei van onze mensen door tal van opleidingen en conferenties. Daarnaast zijn er regelmatig samenkomsten waar in een informele sfeer (🍕🍔🍺🥤), de laatste trends en technologieën worden besproken. Vaak gaat het er technisch aan toe, maar ook soft-skills komen zeker aan bod. Via deze initiatieven leer je niet alleen veel bij, je leert ook je collega’s op een leuke manier kennen.

Geprikkeld? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze openstaande vacatures!

Tot binnenkort?

foto Marijke Boye
Marijke Boye
Operations Lead Bold
foto Bart Haedens
Bart Haedens
Business Director Digital Experiences & Front-end