infrastructuur

Infrastructuur

Een job binnen het infrastructuur team?

Infrastructuur, slimmer werken & beheer

Ons infrastructuur team vormt de ruggengraat de IT-dienstverlening van onze klanten. We adviseren en ondersteunen hen in de realisatie van flexibele datacenter of cloud-oplossingen. In het beheer van hun IT-park, gebruikte toestellen en software, het veilig stellen van hun data en in het beveiligen en moderniseren van de netwerkinfrastructuur.

Samen, flexibel, efficiënt en effectief werken. Slimmer werken.
Daar staat en gaat onze Unified Communications & Collaboration (UC&C) club voor.

Het customer care team staat in voor het beheer: een volledige ontzorging van de klant wat betreft ICT infrastructuur én applicaties.

Competence centers

Vanuit de competence centers worden medewerkers gecoached, wordt kennis gedeeld en technische bagage bijgeschaafd.

Datacenter en cloud solutions

Onze infrastructuurexperten kennen Dell’s datacenter en private of hybrid cloud oplossingen, server, storage, security, SonicWall, KACE Systems Management en Desktop Virtualization, Microsoft Azure, System Center Configuration Manager en packaging.

UC&C

Vanuit het UC&C competence center investeren we in technologisch leiderschap. Medewerkers worden betrokken bij trendspotting, research, ontwikkeling, knowledge-sharing, training en networking in hun domein. Onze experts geven klanten advies en implementeren oplossingen zoals SharePoint, Skype for Business, Office365, ADAM, Exchange en Project Portfolio Management. Mét aandacht voor de organisatie, de business, de cultuur, de structuur en de systemen van de klant.