Mendix

Low-code for the win!

De Ordina Mendix unit is een gebundelde kracht van Belgische en Nederlandse collega’s. Ordina Nederland is al marktleider in Low-code projecten, in 2021 is het onze ambitie om ook in België een sterk team op te bouwen.

Interesse in Mendix? Dan moet je kiezen voor Ordina! We bieden het beste van twee werelden: de doorgroeimogelijkheden van een grote organisatie, én de betrokkenheid en samenwerking in een hecht team.

Als Mendix developer bij Ordina werk je intensief samen met je team. Je werkt aan verschillende projecten om innovatieve business applicaties neer te zetten. Samen ben je verantwoordelijk voor de analyse van bedrijfsprocessen en de vertaling ervan naar nieuwe dynamische bedrijfsapplicaties. Naast al dat werk is er uiteraard ook nog ruimte om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken via een opleidingstraject op jouw maat. Kortom, je staat er niet alleen voor, je maakt deel uit van een groter geheel.

The Future is Low-code

Low-code ontwikkelen was nog nooit zo leuk. Met Mendix kun je namelijk snel ontwikkelen en meteen functionaliteiten maken: als je klikt, gebeurt er iets.

Met Mendix realiseer je een supersnelle time-to-market voor nieuwe business functionaliteit en in de vorm van webapplicaties en (mobiele) apps. Organisaties zetten het in als innovatieplatform om snel te kunnen inspelen op veranderingen in de omgeving. Mendix koppelt daarbij probleemloos met de belangrijkste business platforms van de organisatie, zodat je complete bedrijfsprocessen ontsluit via innovatieve apps.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je er klaar voor? Solliciteer dan op één van onze vacatures.

Tot binnenkort?

foto Swapna de Prince
Swapna de Prince
Recruiter
foto Sophie Mertens
Sophie Mertens
Resource manager
foto Bas Eijhusen
Bas Eijhusen
Business Unit Manager Digital Services