microsoft

Microsoft

Een job bij NCore?

Aan de slag met de nieuwste Microsoft technologie in een team waar continuous learning en teamspirit sleutelwoorden zijn? Onze NCore unit biedt jou deze boeiende carrièrestap! In dit 80-koppige Microsoft team ga je baanbrekende technische uitdagingen aan en til je samen met inspirerende collega’s je hard- en softskills naar het hoogste niveau.

Kijk hier het interview met Bart Wullems en Sujith Quintelier.


DevOps en Agile

Je kan bij ons werken met .NET Core, Kubernetes, Angular, React, Xamarin, Ionic en nog veel meer toffe technologieën en frameworks. Met actieve trainingen ondersteunen we daarbij je agile mindset en DevOps-mantra. Onze NCore unit draagt ook de principes van Domain Driven Design, Test Driven Development en Clean Architecture hoog in het vaandel en implementeert Test Driven. Zo maken we met onze API’s, microservices, SPA’s en mobiele- of cloud native applicaties écht een impact op onze klanten.

Azure

We ontfermen ons met plezier over een multi-cloud of hybrid cloud aanpak, maar onze grote liefde is Microsoft Azure. Of het nu Azure Functions, Logic Apps, Web Apps of containerized applicaties in AKS zijn, we zetten in wat nodig is voor state-of-the art oplossingen op maat.

Power Platform

Ook Power Platform staat op het menu, van de visuele low code mogelijkheden van Power Apps en slimme automatisatie van Power Automate tot de gebruiksvriendelijke conversational UI van Power Virtual Agents. Met een stevige portie Azure kennis en een sterk conversation design brengen onze Line-of-Business applicaties de klant beslist in hogere sferen.

Kijk hier het interview met Linda van der Geest.


Maak deel uit van de community

Alleen met jouw innovatieve skills laten we de wensen van de klant in vervulling gaan. Samen met je topcollega’s volg je daarom de meest grensverleggende opleidingen en conferenties. Ook tijdens gezellige informele samenkomsten (🍕🍔🍺🥤) ben jij van de partij. Zo kan de teamspirit bij deze bezinningen over de laatste trends, tech- en softskills niet meer stuk!

Microsoft-vacatures

Staan ontplooiing en collegialiteit ook bovenaan jouw lijstje? En zit je boordevol goesting om klanten in een nieuw kwalitatief digitaal jasje te steken? Scroll dan gauw omlaag om rond te neuzen tussen onze Microsoft jobs. We verheugen ons om samen met jou voorop te lopen in vernieuwingen bij de boeiendste Microsoftclub van de Benelux!

Altijd welkom!

foto Bart Wullems
Bart Wullems
Business Director
foto Jörgen Jacob
Jörgen Jacob
Business Director
foto Dorien Mateusen
Dorien Mateusen
Operations Lead