microsoft

Microsoft

Een job bij NCore?

Microsoft development, dat is NCore

Maak kennis met een gedreven 100-koppig team: NCore. Consultants gespecialiseerd in .NET, .NETCore, Azure CloudNative en IoT, CI/CD pipelines, Angular, Vue, Xamarin, Ionic, Elastic Search, the list goes on

We hechten veel belang aan methodes zoals agile en DevOps, en leiden onze mensen hier actief in op. Met die mindset bouwen we software op maat voor onze klanten, ongeacht of het gaat om de ontwikkeling van API’s, SPA’s, mobiele- of cloud native applicaties. Doordat onze teams goed op elkaar zijn ingespeeld zijn ze in staat om de klant van a tot z te ontzorgen.

Deel uitmaken van een community

Team spirit, continuous learning en een gezonde dosis plezier zijn de kernelementen van ons team. Er wordt hard geïnvesteerd in de groei van onze mensen door tal van opleidingen en conferenties. Daarnaast zijn er regelmatig samenkomsten waar, in een informele sfeer (🍕🍔🍺🥤), de laatste trends worden besproken. Vaak gaat het er heel technisch aan toe, maar softskills komen ook aan bod. Om af te sluiten wordt er soms een stapje gezet in de wereld van Virtual Reality. Via deze initiatieven leer je de collega’s op een leuke manier kennen en kom je te weten wie je kan adviseren bij technisch vraagstukken.

Altijd welkom!

foto Inge Duyck
Inge Duyck
Resource manager
foto Jörgen Jacob
Jörgen Jacob
Business unit manager
foto Dorien Mateusen
Dorien Mateusen
Human Resources