SAP

Een job bij het SAP-team

Het SAP-team

Ordina telt meer dan 180 technische en functionele SAP consultants. Dagelijks ondersteunen ze klanten in het optimaliseren van hun business met SAP software. Van process redesign over implementatie tot beheer. Naast SAP software implementatie- en applicatiebeheerdiensten bieden we ook SAP-licenties aan.

We zijn met trots:

  • SAP Gold Partner
  • SAP Service Partner
  • SAP Value Added Reseller

Competence centers

Ons SAP team is georganiseerd in 3 competence centers, waarbinnen kennis wordt gedeeld en service offerings ontwikkeld worden. De sturing gebeurt door de ‘competence leads’, experts in hun domein. Ze kennen hun team perfect, volgen de trends, geven advies en zijn een eerste aanspreekpunt voor vragen.

  • S/4HANA Digital Core

De collega’s in dit competence center zijn ervaren in SAP ECC en haar deeldomeinen finance, logistiek, CRM, EAM, basis en solution manager. Iedereen is gecertificeerd in S/4HANA, en werkt mee aan S/4HANA migratieprojecten voor onze klanten.

  • SAP integration en application extentions

In dit competence center vind je zowel SAP integratie experts als technical consultants actief in het ontwikkelen van applicaties in ABAP, Fiori/UI5 en het SAP Cloud Platform.

  • SAP innovatie

In dit (kleinste) competence center kijken we 2 jaar in de toekomst. Aan de hand van PoC’s en demo’s brengen deze consultants innovatie tot bij onze klanten. Hun technische en functionele knowhow reikt de volgende compenteties:  iRPA, Mendix, SAP ML en SAP AI.

Tot binnenkort?

foto Danny Nooyens
Danny Nooyens
BU Director SAP
foto Nathalie Dejonghe
Nathalie Dejonghe
Operations Lead SAP