User Experience & Service Design

Een job bij Clockwork?

 

Service Design & User Experience, dat is Clockwork

 

Wie zijn we?

Bij Clockwork ontwerpen we (digitale) ervaringen gebaseerd op businessnoden, degelijk onderzoek en de wensen van gebruikers.

Dit doen we onder andere door:

  • Service Design
  • Gebruikersonderzoek
  • Marktonderzoek
  • User Experience Design
  • User Interface Design

Hoe werken we?

Research

Wat ons anders maakt dan de meeste design agencies is het belang dat we hechten aan data en onderzoek tijdens het design proces. We willen de dingen juist doen en dat kan alleen als we ons kunnen baseren op duidelijke en goed onderbouwde inzichten. Je hebt immers meer nodig dan wat nattevingerwerk en gezond verstand om een oplossing te creëren die écht werkt.

Waardegedreven

We hebben geen interesse in lege dozen, maar streven naar gebruiksvriendelijke en toegankelijke designs die hun doel bereiken. Design Thinking en user-centered design liggen aan de basis van alles wat we doen. Op die manier realiseren we positieve impact, zowel voor de klant als voor de eindgebruikers.

De juiste persoon op de juiste plaats

Het zijn de mensen in het team die Clockwork maken tot wat het is. Ieder heeft zijn eigen achtergrond en expertise, gaande van psychologie tot multimedia design, communicatie, usability, … Onze diversiteit leidt tot verschillende invalshoeken en draagt bij tot een goed resultaat.

Waarom werken bij Clockwork?

Omdat we als UX & Service Design agency deel uitmaken van Ordina kunnen we werken als een ambitieuze start-up, maar genieten we ook van de middelen en de ondersteuning van een grote organisatie.

Als deel van het team is jouw carrièrepad bovendien iets wat we heel serieus nemen, dus we investeren in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden je de ondersteuning die je nodig hebt om je talenten verder te ontwikkelen.

Wil je ons team komen versterken? Bekijk onze jobs!

Tot binnenkort?

foto Lode De Bot
Lode De Bot
Project Manager
foto Bart Haedens
Bart Haedens
Business unit manager

Bezoek de Clockwork website