Mobile development

User Experience & Service Design

Bekijk alle vacatures in User Experience & Service Design

Bij Ordina staat User Experience (UX) & Service Design voor het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van digitale end-to-end oplossingen die gestoeld zijn op businessdoelstellingen, gebruikers- en marktonderzoek en reële gebruikersnoden. We focussen op het resultaat – niet op deliverables – en op digitale topkwaliteit. De projecten waaraan we werken zijn erg uiteenlopend: van een logistiek applicatie voor festivalplanning tot innovatieve IoT oplossingen en opdrachten voor de grootste banken en verzekeraars.

Design Thinking & User-centered design

Bij alles wat we doen steven we naar gebruiksvriendelijke en toegankelijke oplossingen die hun doel bereiken. Design Thinking en user-centered design liggen dan ook aan de basis van hoe we werken: zowel tijdens de stragische en conceptuele fases als tijdens gebruikersonderzoek of het werkelijke design van de oplossing. Op die manier realiseren we een positieve impact, zowel voor de klant als voor eindgebruikers.

Multidisciplinair

Bij Ordina geloven we niet in de UX unicorns die alles kunnen, maar geloven we in de kracht van diversiteit. Daarom is het team dan ook heel multidisciplinair samengesteld, gaande van Service designers tot UX researchers, UX designers, UI designers en alle mogelijke combinaties en flavours die er ondertussen bestaan. Het gaat ons niet om het titeltje dat je draagt, maar wat jij kan bijdragen binnen het team om tot een goed resultaat te komen.

Waarom werken bij Ordina?

Als onderdeel van Ordina genieten we van de voordelen en ondersteuning van een grote organisatie, zonder daarbij de flexibiliteit en vrijheid van een kleiner team te verliezen. We gaan prat op onze voetjes-op-de-grond cultuur en dragen een no-nonsense werkwijze hoog in het vaandel.

Team spirit, voortdurend leren en een gezonde dosis plezier zijn de kernelementen van ons team. Er wordt hard geïnvesteerd in de groei van onze mensen door tal van opleidingen en conferenties. Daarnaast zijn er regelmatig samenkomsten waar in een informele sfeer (🍕🍔🍺🥤), de laatste design & research trends worden besproken. Vaak gaan we dieper in op bepaalde methodes, technieken of specifieke projecten, maar ook soft-skills komen zeker aan bod. Via deze initiatieven leer je niet alleen veel bij, je leert ook je collega’s op een leuke manier kennen.

Geprikkeld? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze openstaande vacatures!

Tot binnenkort?

foto Marijke Boye
Marijke Boye
Operations Lead Bold
foto Bart Haedens
Bart Haedens
Business Director Digital Experiences & Front-end
foto Joris Van de Perre
Joris Van de Perre
Practice Lead

Ontdek onze solutions