user-experience

User Experience

Clockwork
Een job bij Clockwork

Tijd voor Clockwork

Wij zijn Clockwork. Wij zijn het UX en service design agency van Ordina.
Wij helpen bedrijven om hun medewerkers en klanten tevreden, trouw en geëngageerd te houden. Hoe? Door doelgerichte digitale ervaringen te creëren die inspelen op de noden van de gebruikers en hen (opnieuw) verbinden met hun organisatie. Vraag je jezelf ook constant af hoe digitale oplossingen ons leven gemakkelijker en aangenamer kunnen maken? Dat treft, want bij Clockwork zoeken we getalenteerde individuen die kritisch durven nadenken en een creatieve geest combineren met ondernemerszin.

Wij zoeken permanent naar de juiste service en UX designers.

We hebben altijd een plaatsje vrij voor mensen die geloven in open communicatie, persoonlijke verantwoordelijkheid en wederzijds vertrouwen. Ben je een professional die niet bang is om zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen, altijd positief ingesteld is, graag in teamverband werkt en met plezier ideeën deelt met zijn/haar collega’s? Dan is Clockwork de ideale plek voor jou. Je komt terecht in een leuk, dynamisch en creatief team met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en uitgebreide doorgroeimogelijkheden binnen Ordina Belux.

Service designer?

Je werkt graag met mensen, zoekt via creatieve methoden naar antwoorden op kritieke business- en gebruikersvraagstukken en begeestert je publiek met sterke presentaties. Je hebt een sterke interesse in digitale media, productinnovaties en disruptieve business modellen.

UX designer?

Met jouw design skills transformeer je moeiteloos iedere klantvraag om in overzichtelijke wireframes, uitgepuurde designs en intuïtieve prototypes. Je hebt oog voor detail en zoekt in je designs altijd naar de juiste balans tussen ‘mooi’ en ‘gebruiksvriendelijk’. Je gelooft bovendien in de kracht van user-centered-design om tot efficiënte en effectieve designs te komen en deinst er dus niet voor terug om zelf ook in user research en testing te duiken.

Tot binnenkort?

foto Lode De Bot
Lode De Bot
Project Manager
foto Johan Steppe
Johan Steppe
Business unit manager
foto Bart Haedens
Bart Haedens
Business unit manager
Bezoek de Clockwork website