Kris-gilissen

Van de schoolbank naar de startblokken

Kris Gilissen

Kris Gilissen, 35 en hobbyfotograaf, vervult bij Ordina een dubbele functie: service manager en support engineer. Dat maakt dat zijn dagen heel gevarieerd zijn: Kris werkt samen met zijn collega’s een service-portfolio uit, volgt de dienstverlening op, en staat in voor de technische ondersteuning van een aantal klanten.

Kris: “Ik kwam bij Ordina terecht via een jobbeurs, waar de Summer School werd voorgesteld. Het programma stoomt je op drie maanden tijd klaar voor een job als consultant: intensieve opleidingen, zowel op technisch als op persoonlijk vlak, stuwden me recht vanop de schoolbanken het professionele leven in. Ondertussen werk ik al 10 jaar bij Ordina.”
De Summer School gaat sinds 2013 door onder de naam Kickstart Traineeship, en biedt jaarlijks 35 enthousiaste starters de kans om hun loopbaan een flinke duw in de rug te geven.
Het goede contact met zijn collega’s maakt van Ordina de ideale werkplek voor Kris. Ook de band met leidinggevenden zit snor, wat de werksfeer ten goede komt. Maar het zijn vooral de kansen die Ordina biedt om jezelf voortdurend te ontwikkelen, die de job uniek maken.
Kris: “Ik kon op korte tijd doorgroeien van ontwikkelaar tot service manager. Vanuit de Ordina Academy worden ook regelmatig opleidingen georganiseerd. Zo ontplooi ik mezelf voortdurend in de meest uiteenlopende domeinen.”