Voorlopen heeft zo z’n voordelen

Ook jouw organisatie kan de tijd ver vooruit zijn. Met onze unieke manier van werken én samenwerken helpen we je slimme IT-toepassingen te ontwikkelen, nieuwe digitale diensten te lanceren en te zorgen dat mensen ze omarmen. Zo creëren we samen een digitale voorsprong en blijf je als organisatie vooroplopen.

   Voorlopen heeft zo z'n voordelen

Voordelen

Digitale voorsprong op je concurrenten biedt voordelen. Wat zijn die voordelen dan? We sommen ze graag even voor je op:

  • Inzicht in complexe vraagstukken
  • Bedrijfsprocessen exponentieel versnellen
  • Verhoging klantbeleving & klanttevredenheid
  • Nieuwe businessmodellen
  • Kortere time-to-market
  • Extra informatie en data (die kunnen worden omgezet in klantwaarde)
  • Procesoptimalisatie / kostenverlaging

Onze campagne

Met onze campagne: ‘Voorlopen heeft zo z’n voordelen’ laten we zien dat we klanten een digitale voorsprong geven. Of zoals wij zeggen: ‘Ahead of change’ zijn. Dit doen we met een knipoog. Met mensen uit het verleden, die hun tijd ver vooruit waren en daar de vruchten van plukten. Benieuwd hoe deze campagne eruit ziet? Bekijk hier de advertenties en beluister de radiocommercial.

Radiocommercial – Holbewoners

Radiocommercial – Monniken

Radiocommercial – Navigeren

Ahead of Change

Ordina ziet digitalisering als de bepalende succesfactor om de veranderingen voor te zijn. IT is volgens ons een enabler en game changer die digitale transformatie mogelijk maakt. We bieden innovatieve oplossingen die mens, maatschappij en bedrijven verder helpen. Dat doen we door technologie, businessuitdagingen en mensen met elkaar te verbinden.

Wij onderscheiden ons door gebruik te maken van multidisciplinaire High performance teams die snel klantwaarde en resultaat leveren. Door de ontwikkeling van digitale oplossingen of door het optimaliseren en implementeren van een hoge kwaliteit IT-toepassingen.

Lees hier over onze vijf business proposities