Wanted: Competence Lead Mobile

Om de groei van de Frontend Practice verder te ondersteunen werven we bij JWorks een nieuwe collega aan. Een Competence Lead voor het nieuwe Competence Center Mobile. We zoeken een ervaren front-end ontwikkelaar die zijn of haar kennis kan toepassen voor zowel hybrid als native ontwikkeling. Een expert die de leiding neemt binnen een team dat samen nieuwe technologieën en markttendensen binnen het domein mobile ontdekt, analyseert, beoordeelt en inzichten doorgeeft.

Competence Lead? 💡

Deze uitdagende en belonende rol bestaat uit drie complementaire aspecten: bedrijfsondersteuning, technisch leiderschap en professionele ontwikkeling.

Bedrijfsondersteuning

Samen met collega Competence Leaders en jouw Practice Manager zal je de richting van de unit mee bepalen. Dit is het grote plaatje: trends en veranderingen in de markt identificeren en de juiste vervolgacties plannen. Je helpt ons werk te winnen door jouw technische expertise te demonstreren en helpt mee bouwen aan onze in-house opleidingen. Door te begrijpen wat klanten echt nodig hebben, stel je een gepaste oplossing voor die het probleem bij de kern aanpakt. Je helpt mee aan pitches en stelt potentiële klanten gerust dat Ordina de juiste partnerkeuze is als het gaat om mobile ontwikkeling.

Technisch leiderschap

Als Competence Lead Mobile sta je in voor het creëren van de initiële technische architectuur voor projecten. Dat betekent dat je technische vereisten moet valideren en eventuele risico’s en veronderstellingen moet identificeren. Jouw ervaring zorgt ervoor dat projecten nauwkeurig worden afgelijnd en geschat. Hoewel we bij JWorks onze preferred stack hebben, zullen we altijd kiezen wat het meest logisch is voor een specifieke klant en de behoeften van hun team.

Professionele ontwikkeling

Hoewel technologische beslissingen belangrijk zijn, zijn het onze mensen die er echt toe doen. Je komt terecht in een groeiend team van getalenteerde ontwikkelaars die je mee zal inspireren en motiveren. Je bent verantwoordelijk voor het continu ondersteunen en beoordelen van de professionele ontwikkeling van het front-end team en je zorgt ervoor dat nieuwe teamleden beschikken over de tools, ondersteuning, training en begeleiding die ze nodig hebben om te gedijen.

Ben je mee? 🙋

Je hebt een goed begrip – en jarenlange ervaring met – de bouwstenen van het web: HTML, CSS en JavaScript. Je hebt kennis van native ontwikkeling voor zowel Android als iOS. We verwachten dat je waarde hecht aan toegankelijkheid en de nodige aandacht geeft aan performantie en progressive enhancement. Je probeert graag nieuwe technologieën uit en je beoordeelt ze op geschiktheid om onze klanten te helpen verantwoorde technologische beslissingen te nemen.
Als je over genoeg ervaring beschikt met het werken met frameworks (Ionic, Angular, Electron, Capacitor, React Native, …), libraries (RxJS, NgRx, Redux, Stencil, …) en build-tools (Webpack, Gulp, Grunt, …), ben je er helemaal klaar voor.

Dagelijks werk? 🤷‍♂️

We zetten de taken even op een rijtje:

  • Actieve rol bij de klant als expert consultant in je competentiedomein
  • Opbouw van state-of-the-art kennis in je vakgebied, dmv het bijwonen van conferenties en opleidingen
  • (Nieuwe) competenties ontwikkelen
  • Je kennis verspreiden binnen het competence center
  • Op regelmatige basis workshops en/of opleidingen geven
  • Meewerken aan pre-sales activiteiten en offertetrajecten
  • Relaties opbouwen en onderhouden met partners en klanten
  • Aantrekken van nieuw talent
  • Interne R&D projecten ondersteunen
  • Team Lead van één van de High Performance Teams

 Krakken in front-end? Ontmoet Jan

Ben jij een geschikte kandidaat? 🦸‍♀️🦸‍♂️

Ben je getriggered door de taken en verantwoordelijkheden van een “Competence Lead Mobile”? Niet vies van een down-to-earth cultuur en no-bullshit-way-of-working? Misschien pas je dan wel bij JWorks, Ordina’s Java & Open Source Development team?

Solliciteer via deze vacature of contacteer ons.