Azure Kubernetes Services

Nieuwe applicaties ontwikkelen en lanceren: makkelijker dan ooit!

 

De digitalisering zet organisaties op een rollercoaster. Wie de concurrentie voor wil blijven, moet slim en bliksemsnel inspelen op de veranderende markt. We ontwikkelen steeds meer applicaties waarmee we ons onderscheiden. Traditionele  ontwikkelmethodes werken niet snel genoeg om dit te kunnen realiseren.

Software developers kunnen tegenwoordig niet meer om Kubernetes heen. Met Kubernetes ontdekken ze een nieuw digitaal potentieel: containers. Containers is de nieuwe manier voor het ontwikkelen en lanceren van applicaties. Kubernetes maakt het beheer van gecontaineriseerde workloads en services gemakkelijk voor zowel eenmalig configuraties als automatisering.

Azure Kubernetes Service (AKS)

Hoe containertoepassingen eenvoudig implementeren en beheren?
Dankzij Microsoft’s Azure Kubernetes Service (AKS) beschik je over serverloze Kubernetes. Een geïntegreerde experience voor continue integratie en continue levering (CI/CD), plus beveiliging en governance op bedrijfsniveau. Je DevOps-teams werken slim samen.  Een platform om snel veilige toepassingen te bouwen, te lanceren en te schalen.
Azure Kubernetes Service (AKS) van Microsoft vereenvoudigt de uitrol van een Kubernetes cluster in Microsoft Azure en reduceert de complexiteit en de operationele workload. Monitoring en maintenance wordt automatisch door Azure geregeld.

Ordina en Azure Kubernetes Service (AKS)

Kubernetes is erg populair binnen de cloudnative applicatieontwikkeling.
Managed Kubernetes is de snelste manier om nieuwe applicaties te ontwikkelen of bestaande applicaties te updaten zonder downtime. Zo verhoog je dus je productiviteit en kan je je nieuwe toepassing sneller lanceren op de markt.
Een Kubernetesplatform opzetten en onderhouden kost veel tijd.

Als Microsoft Gold & Advanced Specialisation partner biedt Ordina een volledige stack van expertise om uw uw Azure Kubernetes Services (AKS)-platform op te zetten en de beheren.
Onze consultants zijn gecertifieerd en beschikken over de nodige ervaring in het bouwen en implementeren van  de infrastructuur, CI/CD, security, updates en in het proactief onderhoud van uw platform.
Kortom: onze specialisten staan je bij met raad en daad. Zelf investeer je in nieuwe digitale initiatieven die aansluiten bij je bedrijfsstrategie en die echt waarde opleveren.

Met de kostenloze Ordina Kubernetes Health Check laten we je in een dag zien wat de toegevoegde waarde is van AKS.

Inzetten op een maximaal beschikbare, veilige en volledig beheerde Azure Kubernetes Service (AKS)?

Contacteer ons!