java-development

Java ontwikkeling

End-to-end ontwikkeling en onderhoud van Java software, inclusief outsourcing

Ordina ontwerpt, test, bouwt en beheert applicaties gebaseerd op Java en open source technologie. We ontwikkelen en beheren uw applicaties alsof het voor onszelf zou zijn. We zijn groot genoeg om u schaalvoordelen aan te bieden en toch klein genoeg om al onze klanten te kennen. U wordt ondersteund door één enkel team dat uw applicaties ontwikkelt en beheert. U kent hen, zij kennen u. Dat betekent dat de lijnen kort zijn en we kunnen inspelen op uw prioriteiten.

Bekijk hieronder het filmpje met Linda van Geest, Power Platform lead consultant bij Ordina.

Innovatieve kracht on demand

Disruptieve bedrijven veranderen de spelregels in uw markt. Om een voorsprong te behouden, moet u kunnen rekenen op een sterke en innovatieve IT-partner die u helpt software te ontwikkelen en te onderhouden. Een partner die uw markt begrijpt en die uw noden vertaalt naar nieuwe functionaliteiten.

Java en open source technologie zijn de standaarden voor het ontwikkelen en openstellen van web- en mobiele applicaties, games en businesssoftware. Er zijn innovatieve Java-applicaties voor een brede waaier aan computerplatformen. Door de komst van Java en opensourcesystemen veranderde softwareontwikkeling drastisch: lange en dure implementatietrajecten maakten plaats voor agile ontwikkelingsmethodes. Zo kunnen werkbare oplossingen snel worden geïmplementeerd, met hogere ROI.

Bent u klaar voor de eerste sprint?

JWorks

JWorks, het Java en JavaScript agile development team van Ordina, levert de oplossingen die u nodig heeft om innovatie mogelijk te maken binnen uw bedrijf. De oplossingen zijn lean and mean, en in een mum van tijd ontwikkeld. JWorks ontwerpt, test, bouwt en beheert Java en open source toepassingen, op basis van bekende frontend en backend technologie.

Ontwikkeling

Uw businesscollega’s willen alsmaar meer nieuwe toepassingen. U moet dus snel goede software kunnen ontwikkelen. Daarom zetten we de nieuwste ontwikkelingstools in, moderniseren we onze processen en zetten we geavanceerde ontwikkelingspaden of cloudplatformen op. We meten en automatiseren ons werk. Voor u en met u. Daarbij gebruiken we een agile en DevOps aanpak. We geloven niet in traditionele waterval projecten. Welke benadering u ook kiest, kwaliteit staat altijd centraal, en dus ook privacy en security. We noemen dat ‘secure by design’.

Maintenance

Voor tal van bedrijven leveren we eersteklas en kritische business toepassingen op maat. En we beheren net zo graag het volledige applicatielandschap. Onze consultants behouden altijd strak het overzicht, zorgen dat alle applicaties naadloos samenwerken en fungeren als contactpersoon voor alles en iedereen die bij het beheer van uw applicaties is betrokken. Stress rond het beheer van uw applicaties of het aansturen van verschillende softwareaanbieders is dus verleden tijd.

Smart outsourcing

Uw vraag is ons vertrekpunt. We kunnen u adviseren, samenwerken op projectbasis, experts afvaardigen of zelf hele teams voorzien die op elkaar ingespeeld zijn en maximale resultaten halen in korte sprints: aan u de keuze. We geloven dat software perfect bij uw noden moet aansluiten. Daar houden we rekening mee van bij het ontwikkelen tot bij de implementatie van updates. We gebruiken geen standaardpakketten of standaardaanpak maar werken altijd op maat. Lees hier meer over smart outsourcing.

 

Bekijk hieronder het filmpje met Sujith Quintelier, cloud solution architect bij Ordina.

Onze expertise in een oogopslag

  • Architectuur en requirements
  • Code quality en reviews
  • Testautomatisering
  • Continuous delivery
  • Application lifecycle management
  • Agile en DevOps transformatie
  • Training en coaching programs

Technologiefocus en competenties

We volgen de markt op de voet en evalueren periodiek onze voorkeuren door middel van een technology radar.

Backend: API & Microservices: PaaS & IaaS

MongoDB, Postgre SQL, Red Hat Openshift, docker, hibernate, GitHub, JIRA, Oracle, Microsoft SQL Server, Microsoft Azure, Amazon webservices, Google Cloud Platform, OpenAM, AuthO, REST services, Spring Cloud, Spring Boot, Kubernetes, Spinnaker, Cloud Foundry etc.

Frontend: JS Core & frameworks

Ionic, Angular, Html, CSS, JS, TS, Firebase etc.

IoT

Proximus, SAP en Ordina sloegen de handen in elkaar om innovatieve applicaties te bouwen voor hun klanten op basis van LoRa en IoT.

Aanpak

Agile, scrum, XP, SAFe, LeSS, DevOps, High Performance Teams, Lean SixSigma, GxP, etc.

Referenties

We werken voor bedrijven uit diverse sectoren zoals Proximus, Nike, Touring, TVH, Lidl, Provikmo, KBC, Havenhuis Antwerpen, HZIV, Belfius, Rabobank, de Vlaamse overheid en Galapagos. Contacteer ons voor meer informatie over onze projecten.